generell helse

Det er din smerte: Ta kontroll over smerteforvaltningen

Anonim

Noen ganger forsøker smertepasienter å lindre smerten på forskjellige måter til ingen nytte. Når de tradisjonelle medisinske smertehåndteringsmetodene feiler, er det bare å finne et passende alternativ. I de senere årene synes medisinsk marihuana å få hele rampelyset på grunn av hvordan det kan hjelpe deg med å håndtere din smerte mens du har nesten null negative bivirkninger. Så hvordan kan medisinsk marihuana hjelpe deg og hvordan du får det på en juridisk måte?

Medisinsk marihuana er bevist å hjelpe kroniske smertepasienter

Hvis du opplever smerte som varer i over 12 uker, klassifiserer feltet medisin det aschronic smerte, hvor utbruddet kan skyldes en sykdom eller en skade. Forskning viser at medisinsk marihuana kan være et bedre svar på denne typen smerte enn alternativene.

Kronisk smerte reduserer livskvaliteten

Hvis du ikke engang kan gjøre de grunnleggende tingene i livet uten å være i smerte, er den generelle kvaliteten av livet ditt uunngåelig å lide. På lang sikt kan dette føre til andre psykologiske symptomer som depresjon, nesten som om den fysiske delen av smerten din ikke var nok. Siden du ikke lenger kan nyte aktivitetene du pleide å delta i med vennene dine, kan det også føre til sosial isolasjon.

De tradisjonelle kroniske smertebehandlingene innfører uønsket bivirkning

Uansett om du har prøvd kirurgi, medisinering, nerveblokker, akupunktur eller elektriske stimuleringer, presenterer hver av de nevnte metodene sine egne komplikasjoner. Opioider er for eksempel ofte foreskrevet, men å si at de er usunne ville være en underdrivelse ( Faktisk er de svært vanedannende og giftige for kroppen din). Enda verre, kan langvarig bruk av opioider føre til andre medisinske tilstander, hvorav noen er livstruende (som hjerteinfarkt).

Medisinsk marihuana som et alternativ kronisk smertebehandling

Det trenger ikke engang å bli røkt for å oppnå de ønskede effektene. Faktisk er det oral spray du kan få, og de er ikke mindre effektive. Mens det er helt mulig å få en dødelig dose av opioider og andre medisiner, kan en slik dødelig risiko aldri bli en realitet med medisinsk marihuana. Visste du at rundt 30.000 mennesker døde av opioid overdose i 2014? Tallene er ikke akkurat hyggelige å se på.

Hvordan få medisinsk marihuana uten å bryte loven?

Vanligvis, hvis du lider av kronisk smerte eller en alvorlig sykdom (som kreft, aids, hepatitt C og så videre), kan du være kvalifisert til å få et medisinsk marihuana-kort. Selvfølgelig, for at dette skal skje, må medisinsk marihuana anses å være lovlig å bruke i ditt hjemland. Også, du skal trenge en lege som er villig til å foreskrive den. Noen ganger er det ikke nok å oppfylle de medisinske kriteriene, siden enkelte leger ikke er villige til å foreskrive det på grunn av et personlig synspunkt. I tilfelle du søker etter en lege som er om bord med foreskrivelse av medisinsk marihuana, kan Aleafia.com hjelpe deg med å finne en.

Konklusjon

Etter hvert som tiden går, vil flere land over hele verden begynne å gjenkjenne fordelene med medisinsk marihuana og dets smertelindrende effekter spesielt. Dette betyr at du sannsynligvis vil kunne bruke den snart hvis din medisinske tilstand gjør det berettiget. Er du klar til å ta kontroll over smertehåndteringen igjen?