generell helse

Isagenix vs Medifast Shake

Anonim

Shakes og smoothies har blitt en integrert del av aktive folks liv. Disse produktene er en praktisk måte å mette kroppen din på med mineraler, vitaminer og essensielle næringsstoffer. Noen av måltidets erstatningsprodukter brukes til å miste vekt. De andre MR-kosttilskuddene er ment å få muskelmasse. Generelt er MR-produktene designet for vektstyring. Disse kosttilskuddene varierer i innhold, kvalitet, pris og kunders holdning. Det er vanskelig å velge det beste produktet i markedet, fordi mange faktorer spiller viktige roller i kvaliteten på risten.

For din oppmerksomhet er en gjennomgang av ingredienser, kvalitet, pris og effektivitet av Isagenix Shake vs Medifast Shake gitt nedenfor. La oss finne ut hvilke fordeler og ulemper disse merkene er skjult på.

Ernæringsverdi og ingredienser

Ernæringsdataene for Medifast Shake er som følger: kaloriinnhold (90 kalorier), fiber (4 gram), sukker (6 gram), protein (11 gram), fett (1, 5 gram).

Antall ingredienser i Isagenix Shake er litt lavere - omtrent 30. Sammenlignet med Medifast inneholder dette kostet mye mindre kunstige komponenter. Den viktigste ingrediensen å være bekymret for er fruktose som er kilden til sukker. Proteinet i tilskudd kommer fra myseproteinkonsentrat, lavvarmet, ikke-fettet melk og proteinkonsentrat av melk. Kvaliteten på proteinet er verre hvis det sammenlignes med whey protein, men det er mye bedre enn soyaproteinkilde.

En dose Isagenix Shake gir følgende næringsstoffer: 24 gram protein, 5 gram fett, 8 gram fiber og 11 gram sukker. Energiværdien av produktet er 240 kalorier.

Effektivitet og kunders tilbakemeldinger