generell helse

Er din jobb ødeleggende din helse? Her er noen løsninger

Anonim

En stresset kvinne som jobber på en bærbar datamaskin

Det er mange måter at din jobb - uavhengig av din bransje - kan påvirke helsen din negativt. Selvfølgelig varierer nivået av fingerferdighet, avhengig av arbeidsledigheten. Men en ting er sikkert: arbeidet ditt burde ikke ta en toll på livet ditt. Dag inn og dag ut, gir du din tid og energi til en bedrift som du forventer å ta vare på deg, men dette er ikke alltid tilfelle. I denne artikkelen diskuterer vi ulike jobbtyper, hvordan de kan påvirke helsen din og mulige løsninger. Det er alltid best å snakke med arbeidsgiveren om måter du kan forbedre den generelle helsen til organisasjonen (og i virkeligheten øke selskapets moral). Her er forskjellige måter å oppnå dette på:

Kundeservice representant

Inone-studie, kundeservicen bransjen rangert den laveste når det gjelder lykke og var mest sannsynlig å være deprimert. Og det er ikke overraskende, siden kundeservicere må håndtere skylden for at de har gjort feil i selskapet, og ta varmen på problemer som sjelden er deres feil. OneAmerican Express-undersøkelsen viser at over halvparten av de 18-29 årene mistet temperamentet minst en gang med å snakke med kundeservice. Depresjon er et seriøst emne, og det er en som kundeservice reps vet godt. Studier har vist at kundeservicere lider psykologisk og følelsesmessig som følge av verbalt misbruk fra innringere.

Kvinne lege diskuterer rapporter med pasient på skrivebord i medisinsk kontor

Løsning : Det er noen meditative praktiser som anbefales til kundeservicere som har problemer med å håndtere angrepet av ekkel kundesamtaler. Psykologi I dag anbefaler vi at de forblir oppmerksomme på effekten av å snakke med sint kunder, og at de "praktiserer det og andre psykologiske sår så snart de opprettholder dem." I tillegg til å ta en meditasjonsklasse eller bruke en meditasjonsapp for å tilbakestille din tankene, kundeservice reps vil kanskje snakke med legen om antidepressiva.

Lageransatte

Lagermedarbeider er ryggraden i handel, men dette kommer vanligvis med en pris, og den prisen kan bokstavelig talt være deres ryggrad. Dygtige handelsarbeidere og de som løfter og beveger seg på daglig basis, risikerer å skade kroppen sin hver dag. Faktisk er det en håndfull utfordrende helse situasjoner for lagerarbeidere. Videre er lagerstatistikken skremmende: Manuell løfting og håndtering er blant de fem viktigste årsakene til lagerulykker. Slip og fall ulykker alene (sannsynligvis et resultat av uvitende grunn av tretthet) resulterer i 95 millioner savnede arbeidsdager per år.

Arbeidsskader er heller ikke billige. Den gjennomsnittlige direkte kostnaden for en arbeidstakerskade er $ 38 000, og de indirekte kostnadene er totalt $ 150 000. Med disse tallene i bakhodet kan lagerforvaltere være litt mer åpne for å investere i en løsning som reduserer skade på stedet, holder ansatte lykkelige og lar dem bevege seg enda raskere.

Løsning: Det er for tiden teknologiske fremskritt på markedet som svarer på denne helserisikoen. Levitate Technologies er et selskap som tilbyr en enhet som heter AIRFRAME, som er anexoskeleton armstøtte for arbeidere som gjør repeterende bevegelser med armene dag inn og dag ut.

Eksoskelettet bidrar til å lindre muskelbelastningen i ledd og øvre ende ved å sippe armvekten til kjernekroppen. Det er behagelig å bære og glir av og på ganske enkelt. Og fordi den er designet for å støtte naturlig, flytende armbevegelse, optimaliserer den bevegelsen på arbeidsplassen i stedet for å begrense den. Ikke bare vil dette bidra til å forstyrre arbeidsrelaterte helseproblemer, men det vil redusere tretthet og øke total lykke hos arbeidstakere.

Eventuell kontorjobb

Enhver jobb som krever at du sitter hele dagen, kan være skadelig for helsen din. Sitte i lengre tid kan faktisk føre til en tidlig død. OneNew York Times articleeven gikk så langt som å si: "C håret er fienden." Flere studier har vist at når du sitter hele dagen, har du høyere risiko for kreft, muskel- og skjelettsykdommer, diabetes og hjertesykdom, blant andre . Dessverre er dette en stor del av den amerikanske arbeidsstyrken: roughly86% av alle arbeider amerikanere hele dagen for jobbene sine.

Løsning: Ideelt sett vil arbeidsgiveren arbeide for å implementere ergonomiske stoler, stående skrivebord og andre kontorløsninger for å holde kroppens bevegelse flytende. Faktisk stående skrivebord er trending og gi staben allsidighet. Men hvis din arbeidsgiver ikke kommer til å gjøre disse kontormessige endringene, anbefaler OneCornell University professor at du bytter posisjoner hvert 8. minutt, og tar to minutters kjøring, bryter to ganger i timen for å holde blodet ditt flytende.