lidelse

Er det en naturlig behandling for å lindre symptomer på fibromyalgi?

Anonim

Er det en naturlig behandling for å lindre symptomer på fibromyalgi?

Fordi fibromyalgi skyldes en ubalanse av kjemikalier i hjernen, er det bare logisk å anta at trening kan være en effektiv motgift for å negere disse abnormalitetene. Fibromyalgi er forbundet med vanlige humørsykdommer, inkludert depresjon, angst og andre forskjellige forhold som fører til at en person ikke er seg selv. Dette er på grunn av at mangel på serotonin blir utsatt av hjernen, så det er mangel på det "følsomme" kjemikaliet som pumpes rundt kroppen.

Det er velkjent at øvelsen øker produksjonen av endorfiner, som senere er knyttet til serotonin som produseres. Derfor kan en antagelse antas at øvelsen i det minste delvis bør oppveie de negative effektene av fibromyalgi.

Symptomer på fibromyalgi

Dette er sant, delvis. Fibromyalgi kan også føre til at leddene øker og kommer under belastning, på samme måte som leddgikt. Dette betyr at for noen som er rammet av sykdommen, må de være forsiktige med den type trening de gjør, så ikke for mye stress er plassert på kroppen. Treningen skal være av lav intensitet og ikke vare i en betydelig periode. En halv time skal være tilstrekkelig for å få endorfinene til å gå. Aerob trening er sannsynligvis den typen som bidrar mest til å lindre symptomene på fibromyalgi.

Dette skyldes at det legger mindre belastning på kroppen enn de fleste treningsformer, da det primært er opptatt av å forbedre kardiovaskulær kondisjon (alle helsemessige forhold som gjelder hjertet) som kan gi et vell av helsemessige fordeler, som stimulerer stoffskiftet og til og med forbedrer fordøyelsessystemet system. Eksempler på aerobic trening inkluderer turgåing, svømming og sykling og litt lett vektløfting. Så delvis er trening en nyttig naturlig kur for å stymie Fibromyalgi, hvis det gjøres riktig.

Mat og fibromyalgi: Er det en effektiv naturlig kur?