barn helse

Er det depresjon eller økende smerter?

Anonim

Det er normalt at tenåringer føler seg "blå" av og til. Faktisk er det forventet fordi ungdomsårene er en foruroligende tid der ungdomene opplever mange sosiale, psykologiske og følelsesmessige endringer.

Dette forverres av urealistiske forventninger fra venner og familie, noe som gjør at tenåringer føler seg avvist og skuffet.

Tenåringer trenger voksen veiledning for å forstå de fysiske og emosjonelle endringene de gjennomgår. Dette betyr at du må snakke med tenåringen ofte for å være sikker på at han eller hun er på rett spor.

Hva kan du gjøre?

Som forelder bør du passe på eventuelle røde flagg, inkludert sinne og irritabilitet. Du kan gjøre dette ganske enkelt hvis du vanligvis har ansikt til ansikt samtaler med tenåringen din. Når barnet ditt snakker, bør du fokusere på å lytte og ikke foredrag.

Videre bør du oppmuntre ungdommen til å tilbringe tid med venner. Videre bør du sørge for at han eller hun får nok mosjon, søvn og riktig ernæring.

Hva er symptomene på depresjon?

Hvis du ikke er sikker på om barnet ditt bare virker ut eller deprimert, bør du vurdere hvor lenge han eller hun har hatt symptomene og hvor alvorlige de er. Hvor annerledes virker barnet ditt?

Hormoner kan forklare sporadiske staver av angst, men ikke kontinuerlig irritabilitet, sløvhet og tristhet.

Selvmord advarselsskilt