kviser

Introduksjon til det siste miraklet i byen BOTOX

Anonim

hud Botox

Botox er en av de mest populære kosmetiske behandlinger på markedet i dag, og antall mennesker som velger det vokser om dagen. I hovedsak, når det kommer til Botox Orange County fagfolk, forklarer at det i utgangspunktet ble utviklet som en medisinsk behandling, men er nå mer kosmetisk i naturen. Faktisk er det brukt til å redusere utseendet på linjer og rynker i ansiktet. Det er en veldig effektiv metode og har blitt hyllet som å være ungdomens fontene.

Hvordan kan Botox hjelpe?

Millioner mennesker i dette landet har kosmetiske prosedyrer hvert år. Målet er alltid å endre, og vanligvis forbedre deres utseende. Faktisk, gjennom nese rekonstruksjoner, kjemiske peeling og øyelokk tucks, plastikkirurger, dermatologer og andre slike fagfolk omforme og endre måten vi ser. Tanken er at hvis noen ser bedre ut, føler de seg bedre om seg selv også.

botox

Hva er Botox?

Enkelt sagt er Botox et gift som produseres av Clostridium Botulinum-bakterien. Dette er den samme bakterien som er ansvarlig for botulisme, noe som forårsaker matforgiftning og kan faktisk være dødelig. Ikke bare det, menes at mange land lager bakteriene for å skape biologiske krigsvåpen. Som sådan kan det være overraskende at det er en god ide å injisere dette inn i ansiktet.

Men medisinsk teknologi går raskt fram og dette har gjort at denne giftige bakterien kan brukes trygt som en kosmetisk prosedyre. Forskere på 1970-tallet oppdaget at bakterien hadde ulike positive effekter hvis de ble fortynnet riktig. På den tiden fokuserte de på nevromuskulære sykdommer. Som forskere fortsatte å overvåke produktet og gjøre små endringer i det, fant de også at det kunne behandle ansiktsrynker. Resten, som de sier, er historie.

Noen mennesker har trukket en sammenheng mellom homøopati og Botox. Dette skyldes at i homøopati, som er en naturlig form for medisin, er naturlige, men giftige produkter, som arsen, sterkt fortynnet for å nå sine positive fordeler. Dette er akkurat det som skjer med Botox også.

Fountain of Youth

Den viktigste grunnen til at Botox er så populær, er imidlertid at folk ikke vil bli gamle. De ønsker å bli ser frisk og ungdommelig så lenge de muligens kan. Dette er ikke noe nytt, og det finnes eksempler gjennom historien om mennesker som forsøker å holde seg til ungdommen. Søket etter den sanne Fountain of Youth er godt dokumentert, for eksempel, selv om fontenen aldri har blitt funnet. Filmer som Death Becomes Her viser også det harde arbeidet kvinner engasjerer seg i for å prøve å bli ung. På samme måte ble Cleopatra, Queen of the Nile, rapportert å bade i melk og honning for å holde huden myk og se ung ut.

Mens den faktiske Fountain of Youth sannsynligvis ikke eksisterer, kommer Botox veldig nært. Det kan ta så mye som 10 år med ansiktet hvis det gjøres riktig. Best av alt, det krever ikke invasiv kirurgi eller lange utvinningstider.