miste / få vekter

Innlemme trening i ditt daglige liv

Anonim

Innlemme trening i ditt daglige liv

Etter hvert som teknologien går, blir folk mindre aktive. Selv noe som er så enkelt som å komme seg opp fra sofaen for å bytte kanal på fjernsynet, er ikke nødvendig. Når du vurderer hvor mange som jobber på en datamaskin, minst en del av dagen, er det lett å se hvorfor så mange mennesker er overvektige eller ute av form. De fleste ønsker ikke å gå hjem etter å ha jobbet hele dagen for å gjøre noe for øvrig. I stedet for en formell øvelsesrutine som sjelden blir gjort, er det noen tips som hjelper deg å trene mer.

walking

En av de beste, enkleste og billigste treningsformene går. Hvis du tror du ikke finner tid til å ta en tur, tenk igjen. Det er små måter å komme seg litt over hele dagen. Parker i et langt hjørne av parkeringsplassen din i stedet for en nær bygningen, gå til restauranten for å hente lunsjen og tempo på rommet mens du snakker på telefonen. I løpet av dagen vil dette legge opp.

Ta trappene

Folk bruker mye penger på en trapper eller et treningsmedlemskap når de bare kan bruke trappene når som helst de går fra en etasje til en annen. Avslutt med heiser og rulletrapper, og du får samme effekt. Selv om du ikke har muligheten ofte, vil det sannsynligvis være det samme beløpet du vil bruke din stepper hjemme eller gå til treningsstudioet.

Spill med barna dine

Neste gang barna spør deg om å spille hopscotch eller hoppe med dem, gjør du det. Ikke bare foreslå et video- eller brettspill. Hvis du må spille et videospill, gjør det en som du må flytte med; Det er alle slags dans- og treningsspill ute nå.

Ryd opp gården

Hvis du ikke er i hagearbeid, noe som vil være en god form for trening, skal du i det minste gå ut og gjøre noe arbeid på hagen. Du får den ekstra fordelen av å være ute i solskinnet som vil øke nivået av serotonin i kroppen din og gi deg bedre humør.

Spill musikk når du gjør hjemmearbeid

Husarbeid er en god form for aktivitet i seg selv, men når du spiller litt musikk mens du arbeider, har du en tendens til å bevege seg til takt. Mens du står ved vasken vasker du, vil du finne deg selv svingende og hoppende til melodi for ekstra trening. Det er ingenting som danser med kostet ditt mens du feier kjøkkengulvet.

Ha en sandwich for lunsj og gå en tur

Du kan ikke si at det ikke er tid til å trene hvis du lager et smørbrød og går en tur til lunsj. I stedet for å woofing ned noen fastfood, nyt måltidet mens du går rundt i blokken. Hvis mulig, ta hunden din med deg, det vil gi deg limingstid.

Når du kommer rett ned til det, er det mange måter å stå opp og bli aktiv uten å måtte gi opp noen av dine andre gjøremål eller plikter. Dessuten er å ta vare på deg selv din viktigste jobb. Hvis du ikke er sunn, kan du ikke ta vare på de som regner med deg.