gamle aldre

Viktig om mobilitetshjelpemidler for eldre foreldre

Anonim

mobilitetshjelpemidler

Mobilitetshjelpemidler er utstyr eller utstyr som gjør det mulig for en funksjonshemmede eller skadet å flytte fra ett sted til et annet så uavhengig som mulig. Du vil bli overrasket over det store spekteret av mobilitetshjelpemidler som nå er tilgjengelige for å gjøre livet mye mindre anstrengende.

Det er så mange walking hjelpemidler for eldre og eldre foreldre, men basert på behovene, kan de være like enkle å være en stokkestang eller så komplisert å være en mekanisert rullestol, men alle tjener en enestående hensikt, det vil si å gjøre mannen eller kvinne selvhjulpne og leve et sunt liv.

Baderom er vanligvis et spesielt farlig miljø for gamle foreldre dersom de riktige forholdsregler ikke tas. En kombinasjon av fuktige gulv og redusert synlighet forårsaket av damp kan resultere i turer og fall. Ikke desto mindre er det nå en rekke gripeskinner som er utformet for å presentere de som støtter stedet de trenger den. Pick up skinner kan enten festes permanent til overflater eller klippes på de faktiske sidene av badene med hensyn til ekstra bekvemmelighet. En polstret skinne vil gi brukerne følsomme hender og håndleddene trygg og solid hjelp samtidig som de kommer inn og utenfor badekaret.

mobilitetshjelpemidler

En dusjgrepskinne kan festes til veggen i en høyde som passer til den gjennomsnittlige personen for å gi mer stabilitet inne i dusjen og samtidig komme inn og ut. En enkel dusjrørskinne kan ofte tillate en eldre person å regulere personlige hygieneoppgaver uten hjelp av en karriere

En enkel stokkestokk kan ofte bety forskjellen mellom å komme seg ut og være begrenset mot hjemmet. En stavestein bør velges nøye, for å sikre at den oppfyller dine foreldres spesielle behov. Hvis staven er nødvendig for å være i vekt, skiller en karbonfiber- eller aluminiumsmodell seg som den mest hensiktsmessige, mens et stativ eller til og med quadruped stav er i stand til å takle nesten hele vekten av den enkelte.

En ny gangramme . Mange mennesker som lider med immobilitet, bør egentlig forbli så aktive som mulig, og en velfungerende ramme gir dem mulighet til å gjøre nettopp det. Velg en lett ramme for manøvrerbarhet, og du vil få polstret arthritisk tilbehør for å gjøre det lettere å gå.

En vognvogn gjør det mulig for den eldre å holde balansen bedre. De har vanligvis enten tre eller flere hjul, med håndbetjente bremser for responsiv kontroll samt en lås for å holde walkeren stramt innstilt. Se etter en jogger med justerbare håndtak, som betyr at foreldrene dine kan velge den mest komfortable gangposisjonen og på en aluminiumramme for å gjøre dem lettere og enklere å manøvrere.