skjønnhetstips

Hyaluronsyre for hud: Den lite kjente hemmeligheten til sunnere hud

Anonim

Når du har tørr hud, er det lett å føle seg skremt om å bruke sminke. Og hvis det er første gang du bruker kosmetikk, kan ting bli enda mer skremmende.

Det er uendelig å bekymre deg om at fundamentet ditt ser ut, eller dine tørre flekker blir mer og mer merkbare som dagen går videre. Disse tingene kan påvirke ikke bare måten du ser, men hvordan du føler om deg selv også.

For din hudtype er en av de første tingene du må gjøre for å hydrere huden din. Velg en fuktighetskrem med gode fuktighetsgivende ingredienser, som hyaluronsyre, og bruk den mens huden din fortsatt er fuktig.

Denne ingrediensen har evnen til å trekke fuktighet fra luften og holde den låst inn i huden din. Det kan også danne en barriere på hudens overflate for å sikre at det ikke blir noe mer fuktighetstap.

Etter at du har fuktet huden din og påført sminken din, får du en naturlig sprøytespray for huden din, og sprøyt bare riktig mengde produkt på ansiktet ditt. På samme måte som fuktighetsgivende midler med hyaluronsyre, er riktig innstrålingsspray for tørr hud en som kan gi langvarig hydrering uten å ødelegge ditt endelige utseende.

For å vite mer om fuktighetsgivende tørr hud, her er en infographic på hyaluronsyre du trenger å se.