svangerskap

Slik behandler du babystoppet ditt uten problemer

Anonim

Behandle din baby støt høyre

Slik behandler du babystoppet ditt uten problemer

Hold graviditeten din i god form

Graviditet betyr ikke at du må gi opp å trene. Tvert imot vil fysisk aktivitet hjelpe deg til å føle deg bedre, lette ubehag, være sterkere og forhindre store vektgevinster, så vi kan lett si at det er veldig gunstig å forplikte deg til lett trening hver dag. Du må imidlertid justere rutinen litt, skjønt. Mens det er noen vanlige treningsrutiner for gravide, anbefaler vi sterkt rådgivning med legen din først.

Balansere ernæring

Å ha et balansert kosthold er en annen god måte å gjøre livet bedre for deg og en baby, men før du forteller deg hva denne dietten består av, la oss først nevne hva du bør unngå. Hvis du bruker delvis tilberedt fisk og egg, har du risiko for å få infeksjon. Prøv å spise ikke mer enn tre porsjoner fisk hver uke og grøft sverdfisk helt. Du bør øke mengden grønnsaker og frukt. Ikke drikk mer enn to kaffe per dag og hold kunstige søtningsmidler til et minimum.

Ta vare på huden din

Under graviditeten blir kroppen din underkastet store endringer, og en av kroppsdelene som er mest påvirket av denne turbulensen er huden din, så du bør behandle den riktig. For det første bør du regelmessig fukte buken for å hindre strekkmerker. Naturlig fuktighetskrem bør alltid ha fordeler over kjemiske stoffer, som er skadelige for babyen. Solkrem vil holde deg beskyttet mot hudskader og melanom, bare vær sikker på å velge riktig SPF. Kontakt din hudlege hvis du utvikler en "graviditetsmaske" eller noe av den typen på ansiktet ditt.

Hold en positiv holdning

Sist men ikke minst, å være optimistisk og positiv vil være utrolig nyttig i løpet av de ni lange månedene. For å oppnå en solfylt sinnstilstand bør du tenke over hvor velsignet du er, og nyt staten, i stedet for å fokusere på hindringene. Visst, du vil forandre, måten du kle på, vil endre seg. Men det betyr ikke at du burde bli en Uggs og joggesko. Du vil helt sikkert ha en glød rundt deg i denne perioden, det største tilbehør for alle. Uansett hva du har på deg, skjul ikke magen din. Flaunt det - striper fungerer bra! Det er viktig å holde seg komfortabel og stilig. Legg til side dine tynne jeans for øyeblikket, og ta noen trendy moderskapspukser. Forfin deg selv på en morsom og behagelig måte.

Hvis du følger dette rådet, blir livet ditt mye lettere, og din baby vil bli lykkeligere. Få plagsomme måneder vil til slutt passere, og når du blir foreldre, vil de bare være et fjernt minne overskygget av den glede familien gir deg.