sykdommer

Hvordan behandle forstoppelse på en naturlig måte

Anonim

Forstyrres du av forstoppelse hver gang du spiser en bestemt mat? Eller vet du om noen har dette problemet i dag? Det er ingenting å frykte for det fordi her skal du lære å behandle forstoppelse på en naturlig måte. Forstoppelse (som også kalles kostbarhet, dyschezia og dyssynergisk defaecation) refererer til tarmbevegelser som er sjeldne eller vanskelige å passere. Forstoppelse er en vanlig årsak til smertefull avføring. Alvorlig forstoppelse inkluderer obstipasjon (unnlatelse av å passere avføring eller gass) og fekal impaksjon.

Det er ikke så bra for noen å oppleve svake tarm eller forstoppelse, ikke bare forstoppelse forårsaker smerte, det kan også bidra til søvnforstyrrelser, hudforhold og underernæring. Årsakene til forstoppelse kan deles inn i medfødte, primære og sekundære. Den vanligste årsaken er primær og ikke livstruende. Hos de eldre inkluderer årsakene: utilstrekkelig kostfiberinntak, utilstrekkelig væskeinntak og nedsatt fysisk aktivitet, bivirkninger av medisiner, hypothyroidisme og obstruksjon av kolorektal kreft

La nå gå direkte til hvordan vi kan behandle forstoppelse på naturlige måter

Seks mest effektive måter å behandle forstoppelse på er:

  • Ta mye vann, vanninntaket er kjent for å løse forstoppelsesproblemer i mange aldre. Når du opplever det, ta bare 5-7 glass kopp vann eller hvis du kan ta mer avhengig av kroppsmasse og temperatur i miljøet, kan du ta mer vann.
  • Wonder naturlige urter for forstoppelse er ingefær og løvetann rot, disse to urter er kjent for å behandle forstoppelse overtid og de jobber fantastisk.
  • Spis naturlig fibermat. Naturfibreholdige matvarer er grønnsaker, hele korn, nøtter og frø, bønner og belgfrukter, og friske og tørkede frukter.
  • Gjør regelmessig trening daglig, dette vil bidra til å forbedre problemet med forstoppelse.
  • Antacidforbruket må reduseres til minimal, dette betyr at du vil omorganisere dine dietter på en slik måte at du ikke vil lide av halsbrann og surhet.
  • Forstoppelse er vanligvis lettere å forebygge enn å behandle. Etter lindring av forstoppelse anbefales vedlikehold med tilstrekkelig trening, væskeinntak og høyt fiberdiett. Barn drar nytte av planlagte toalettbrudd, en gang tidlig om morgenen og 30 minutter etter måltider.

Psykologisk årsaker til forstoppelse

Frivillig tilbakeholdelse av avføringen er en vanlig årsak til forstoppelse. Valget å holde tilbake kan skyldes faktorer som frykt for smerte, frykt for offentlige toaletter eller latskap. Når et barn holder i avføringen, kan en kombinasjon av oppmuntring, væsker, fiber og avføringsmidler være nyttig for å overvinne problemet.

Dette er måtene det virket for meg og andre som jeg anbefalte disse fem naturlige behandlingene.

Er det noen andre måter du behandler forstoppelse på en naturlig måte? Du er velkommen til å gjøre ditt bidrag ved hjelp av noen av våre kommentarer skjema nedenfor som din kommentar vil bli høyt verdsatt.