sykdommer

Hvordan ta vare på føttene dine

Anonim

Ta vare på føttene dine (partneren din vil takke deg)

Jeg daterte min siste kjæreste i nesten 3 år, og han var flott på alle måter bortsett fra en: Han holdt ikke føttene rene. Og han hadde ikke bare "stinkende" føtter, han hadde føtter som reeked som en død fisk.

Jeg måtte fortelle ham.

Så jeg gjorde det. Så forsiktig som mulig. Jeg sa at han syntes å ha et ekte fot lukt problem - bare det var ikke bare det. Jeg var bekymret fordi det ikke var bare at føttene luktet. De så også dårlig ut. Som, svamp vokser under neglene, kanskje til og med en liten idrettsfot. "Du må se en lege, " sa jeg. "Vær så snill, få det løst."

Han tok det ganske bra. Han visste ikke engang at han hadde et problem - jeg tror at noen mennesker ikke kan lukte, se eller oppleve egne føtter (og heldig jeg deler en seng med en av dem). Så så han legen og visst nok, han hadde en soppinfeksjon av neglene og foten på foten. Han fikk medisiner for begge.

Nå? Han tar vare på føttene, og vi har egentlig nettopp kommet sammen igjen.

Imidlertid blir hans nå "unsmelly" føtter ikke så langt alene. Her er det han bruker for å holde dem rene; det er billig og enkelt. Du kan også bruke den (du trenger ikke å fornærme din signifikante andre lenger).

Oppskrift på den stinkende foten "Cure"

Du vil trenge:

· 1-2 liter eple cider eddik, tilgjengelig hos din lokale matbutikk

· 1-2 liter hvit eddik (matbutikk)

· Ekstra-jomfru kokosnøttolje

· En beholder stor nok til å suge begge føttene komfortabelt

· Aktuell salve

Prosess:

1) Dyk begge føttene i eddik eddik i eddik i ca 20 til 30 minutter, skyll deretter av og tørk grundig. Etterpå, "luft" dem ut til de er helt tørre (ca 30 minutter).

2) Trim negler med en sterilisert tå negl trimmer dyppet i alkohol, eller gjennomvåt i eddik. Ikke bruk en skitten nagel trimmer, eller du vil reinfektere deg selv.

3) Gni føttene i kokosnøttolje. Den har kraftige antifungal og antimikrobielle egenskaper som vil bidra til å forhindre fremtidige utbrudd. (Det lukter fint også.) Sett sokker på etterpå.

4) Gjenta disse trinnene hver dag i en uke, bruk en godkjent aktuell medisinering, og fotsiden din vil være borte.

Forhindre re-stinking

1) Tørk ut eventuelle fottøy, sokker, håndklær.