generell helse

Slik undertrykker du stressen med den rette madrassen

Anonim

Har du noen gang hatt en av de søvnløse nettene med å kaste og vende, så våkner du dagen etter å føle deg for utmattet - som om du ikke har fått nok søvn? Eller de gangene du våkner opp flere ganger om natten, klandrer monstrene og himmelske skapninger rundt rommet ditt?

Sannsynligvis er problemet med disse situasjonene madrassen du bruker. Madrass er viktig for en god natts søvn siden du bruker rundt en tredjedel hver dag i sengen. Snoozing i den rette kan redusere dine søvnløse netter og får deg til å føle deg godt rustet som om du er klar til å ta på seg hva livet kaster deg.

Innkjøp av en ny madrass kan ikke være svaret på alle dine problemer, men vær forberedt på å bli overrasket over hvordan det kan bidra til å redusere stressnivået. Har du observert deg selv til å føle deg mer avslappet og forfrisket å sove i et hotells seng i stedet for din egen i hjemmet ditt? Dette kan være hovedtegnet du leter etter alle disse tider - du må vurdere å oppgradere din madrass.

Selv om det vanligvis er undervurdert, er en god og kvalitetsseng viktigere enn du tror. Hvis du ikke har noe trøstende sted å hvile kroppen din etter en lang trøtt dag på kontoret, vil du legge merke til at humøret og dagene dine er mye mer berørt enn det vanlige. Tross alt, den primære årsaken til å ha en utilstrekkelig og ubehagelig søvn er selvsagt en dårlig madrass.

Når du lar kroppen hvile i sin naturlige posisjon, gir du musklene sjansen til å slappe av, noe som hjelper deg med å nyte en forfriskende, dyp søvn. Ifølge Dr. Neil Kline, en talsmann for American Sleep Association, så vel som sin styre sertifisert søvnlege; madrass er viktig fordi det er den eneste tingen som er nærmere oss enn noe når vi sover. Han la til at en ubehagelig madrass kunne påvirke oss negativt om natten. På den annen side utvider Bart Haex, forfatteren av Back and Bed: Ergonomic Aspects of Sleeping, at vi kan justere og forandre vår atferd i løpet av dagen for å tilpasse seg en gitt situasjon. Men om natten har vi ikke annet valg enn å stole på og avhenge av vår madrass. Hvis du våkner for å føle deg stressende og ubehagelig, med ryggen, skulder og nakkesmerter, bør madrassen din skyldes.

Madrass Matters

Når du sliter bare for å ha en tilstrekkelig søvn om natten, kan det øke stressnivået ditt drastisk, noe som gjør at du stirrer på klokken og lurer på hvorfor verden har vært for grusom for deg. Med det å være søvnberøvet fordi din psykiske helse skal lide, og i det lange løp vil du oppleve depresjon og mangel på konsentrasjon som kan påvirke ditt daglige liv.

Husk at bare fordi en madrass er dyrt, betyr det ikke at det er det beste som noen gang har eksistert. Det kan bare være på grunn av materialet som brukes, eller markedet som bidrar til å selge. En god madrass ville ikke la deg bruke mye av besparelsene dine, men i stedet hjelper deg med å spare fra utgifter.

Basert på Soveromundersøkelsen utført av National Sleep Foundation, sa 92 prosent av respondentene at en komfortabel madrass er viktig for å få en god natts søvn. Kan du forestille deg hvor mye energi du kan få, og ting som kan gjøres hvis du våkner hver morgen, føler deg oppdatert bare på grunn av en velvilnet søvn?

Street Directory foreslo at når det gjelder å kjøpe en madrass, er den viktigste faktoren du må vurdere bortsett fra din bekvemmelighet, din helse. Karakteristisk for en god seng er en som er komfortabel og fast nok til å kunne støtte din sovende prosess. Et annet kritisk aspekt som du må vurdere når du planlegger å kjøpe en, er om den oppfyller dine behov og standarder.

Du kan slå på mindre når du velger en madrass, men kan du sette pris på en god natts søvn - spesielt hvis det hjelper deg med å gå ned i vekt, forbedre minnet, bremse betennelse, stimulere kreativitet, øke fysisk ytelse og hjelper deg til å leve lenger ? Tenk på det: Innkjøp av riktig og kvalitetsmadrass kan være luksuriøs, men det er en av de store investeringene du fortjener for helsen din.

Raske tegn på madrassen din må byttes ut

  • Du føler smerte og våkner opp utmattet hele tiden. Hvis madrassen din begynner å snu i midten og gir plass til ujevn sovflate, er det en høyere risiko for å komme seg tilbake og muskelsmerter i det øyeblikket du våkner siden senkemadrassen ikke gir støtte til ryggraden. Bare fordi fjærene ikke knekker, betyr ikke at det fortsatt er bra å bruke. Feil holdning er en stor nei når du er våken, hva mer la kroppen din sove på en dårlig madrass i minst 8 timer om dagen?
  • Du vri og snu hele natten og kan ikke komme tilbake å sove. Flertallet av mennesker vri og snu hele natten bare for å finne sitt mest komfortable perfekte sted å sove godt. En gammel, klumpete og klumpete madrass gjør dette til en uendelig syklus. Det kan ta litt tid å finne det søte stedet, men med bare en feil litt bevegelse, føles alt ubehagelig igjen, noe som gjør at du sovner umulig.
  • Du støter på allergi symptomer. Når madrassen blir eldre, akkumuleres det døde hud, kroppsoljer og støvmidd som til og med kan nå opp til ti millioner. Hvis du er allergisk mot støvmidd (som du sannsynligvis gjør, fordi hvem ikke er?), Kan du lide av mye nysing, kløe, hoste, forkjølelse og vannet. Det kan også være mest skadelig for personer som har astma.

Hvis disse tegnene høres kjent, kan du prøve å vurdere og vurdere budsjettet ditt når du kjøper en ny madrass som du har øye på. Fortsett å lese for å bli informert om hvordan den rette madrassen kunne undertrykke stresset ditt.

Hvorfor madrassen din er nøkkelen til glede

Stemningen din avhenger av søvnen din, og søvnen din er avhengig av sengen din. I en 2009-studie utført av Jacobson, Boolani og Smith, sammenlignet de søvnkvalitet og stressrelaterte symptomer mellom senger større enn fem år og nye mellomstore madrasser. Respondentene ble bedt om å evaluere følelsen og stemningen etter å ha sovet i 28 dager på sin vanlige seng og en annen 28 dager på de nye madrassene. Resultatene viste at de nye sengene i stor grad hjalp dem med en signifikant reduksjon av stress, bekymring, racing tanker, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, skjelving og mer. De hevdet at en økning i søvnkvalitet og nedsatt smerte var et produkt av å sove på en fastere oppsett.

Søvn er viktig for å holde en god mental og fysisk helse. En av de viktige faktorene for å sikre at dette skjer er en god madrass å sove på. En kvalitet og høy standard seng hjelper kroppen din til å sove godt, lagre minner og holde deg våken for neste dag.

Test kjør din sovende utstyr før du kjøper

Å kjøpe en madrass kan være avgjørende, siden du må vurdere noen funksjoner og fordeler. Det er imidlertid en av de store investeringene du noensinne har, pluss, det gir mange fordeler.

Som biler og biler må du prøvekjøring og prøve madrassen du har øye på i minst 20 minutter før du bestemmer deg for å kjøpe. Du vil ikke bruke hundrevis eller tusenvis av besparelsene dine for feil madrass - det ville ikke bli kalt som en oppgradering, men en betydelig nedbrytning.

Bli informert om grunnleggende om en madrass før du velger den som vil tilfredsstille dine behov og krav. For å få en mer realistisk test, kan du sette opp en staycation med din betydelige andre til forskjellige hoteller. Hvis du finner en bestemt madrass som passer deg og din partner perfekt, spør hotellets kontorist hvilket merke og type det er.

Videre må du sørge for at madrassen føles behagelig og støttende, spesielt i din favoriserte stilling, uten å legge for mye press på kroppen din, slik WebMD foreslår. Ikke nøl med å spørre selgerens spørsmål fordi det kan gjøre eller ødelegge madrassen din.

Husk alltid at du kjøper en riktig madrass handler om deg - din søvn, din helse, ditt liv. Aldri kompromittere og ikke bli lurt.