miste / få vekter

Slik skulpturerer du din drøm kroppsvektstrening

Anonim

Miste vekt i Montreal

Vekt trening er ofte tenkt på som en måte å få muskler og bli revet, for det meste assosiert med menn. Popping vener, chalked hender og skummelt ansikter ofte kommer til tankene. Men hva om jeg fortalte deg at vekt trening kan være en langt mer effektiv måte å trene for kvinner også?

Ikke flere timer med hevelse på tredemølle, sykkel og trener. Hvis du er som meg, og bare ordet cardio gir deg rystelser, så har jeg et fantastisk alternativ. Det er noe som kan gi deg den kroppen du alltid har drømt om, og tilliten du alltid har lengtet etter.

Vekt trening er perfekt for å målrette bestemte deler av kroppen du vil forbedre, samt total fettforbrenning, kjerneforsterkning og styrking og toning kroppen din. Her er noen av tingene som plukker opp noen dumbbells kunne gjøre for deg.

Etterbrannseffekt

I motsetning til lang og kontinuerlig hjerte, når du avslutter en treningsøkt i treningsstudioet, fortsetter kroppen din å brenne fett i timer og timer etterpå. Å løfte tunge vekter skader muskelfibrene, noe som betyr at kroppen din må jobbe ekstra hardt for å reparere dem.

Dette arbeidet som kroppen din gjør er å brenne kalorier; det er mulig for dem å jobbe i opptil 39 timer etter trening, noe som betyr 39 timer med fettforbrenning. Så mens du sover, spiser, selv ser på TV, brenner du kalorier.

Økt tillit

Løftevekter gjør deg sterkere er alle aspekter. Det er ingen bedre følelse enn å gå inn i vekter-delen og løfte opp en tungvekt trygt og løfte den med god form. Jo mer du løfter vekter, jo mer trygg vil du bli i treningsstudioet. Denne tilliten øser deretter ut av deg til alle andre områder av livet ditt.

Å være sterkere fysisk hjelper deg å bli sterkere mentalt, noe som betyr at du kan ta fastere beslutninger, stå opp for deg selv og føle deg tryggere i enhver situasjon.

Personlig form

Ved å fokusere på bestemte områder betyr det at du kan lage og skape kroppen på en måte du vil. Du kan fokusere på beina dine hvis du er ute etter muskuløse og tonede lår eller hvis du er ute etter en mer rund og perky derrière, kan du målrette mot dette området.

Cardio oppfordrer fett tap fra hele kroppen, og skaper en mindre versjon av ditt selv-selv. Vekt trening gjør at du kan tilpasse kroppen din til hvordan du vil ha det og skape form og tonete kurver.

Raske resultater

Den høye mengden kalorier brent i en treningsøkt betyr at resultatene vises mye raskere enn kardio. Så lenge du bruker nok protein, vokser musklene dine med høy hastighet, noe som gjør deg sterkere og kroppen din mer skulpturert.

Når du begynner å løfte vekter, begynner du å legge merke til endringer i kroppen din innen 2-3 uker, og andre mennesker vil begynne å legge merke til en endring i deg ved uke 6. Gjør deg klar til å bli forelsket i kroppen din.

Sammen med vekttrening er det svært viktig å justere dietten. Du trenger energien for å kunne ha en vellykket trening, så du må spise nok kalorier. Men kalori kilden din skal være fra sunne og næringsrike matvarer.

Wholegrains karbohydrater, hvitt kjøtt og fisk og rikelig med frukt og grønnsaker er hva kostholdet ditt bør bestå av. Prøv å inkludere disse i hvert måltid, og du vil være godt på vei. Det er også bedre å spise lite og ofte for å kontrollere sulten din og holde sukkerivået i sjakk.

Når det gjelder trening, bør du prøve å dele opp øktene dine opp i muskelgrupper. Her er de beste måtene å trene ved å bruke spesifikk målrettet trening for å få det beste ut av treningen.

legs

På legedagen bør du se på å målrette dine glutes, hamstrings og kalver. Kryss, lunges og stive benløft er gode former eller frie øvelser som retter seg mot disse musklene. Prøv å gjøre frivektsøvelser først ettersom de krever mest energi, og fortsett til vektede plate-maskiner som benpress, benoppløp og hamstringkrøller.

Tilbake

Ryggen består av mange forskjellige muskler, og det er viktig å utføre øvelser på riktig måte for å unngå alvorlig skade. Deadlifts er en flott frivektstrening som ikke bare retter seg mot ryggen, de styrker og bruker også muskler i hele kroppen, noe som betyr total fettforbrenning!

Bryst

Mange kvinner hopper over brystet og tenker at fordi du ikke kan se pecs, er de ikke viktige å trene. Imidlertid øker vektopplæringen som retter seg mot brystet faktisk ømheten på brystet. Musklen plassert under brystvevet blir større, og skyver brystet opp og ut.

Du kan målrette brystet med fluer og brystpress som frivektøvelser. Brystpressen kan gjøres med dumbbells eller en vektstang, endre den for å holde den interessant. Deretter flytter du på de belagte maskinene som er målrettet mot brystområdet.

Det er ikke uvanlig for kvinner at vekttrinnet velger plastikkirurgi og går for brystforstørrelse, spesielt hvis de ser etter å konkurrere i konkurranser. Dette skyldes at høyt fettforbrenning og vekttap kan føre til at brystet blir mindre. Kostnad for brystforstørrelse er nå mye rimeligere og er et annet skritt du kan ta for å oppnå din drøm kropp.

Du kan også velge å ha bestemte dager for armer, som inkluderer treningsbiceps og triceps, og skuldre hvis disse er kroppsområder du ønsker å målrette mot. Mange stiller også ofte en bestemt dag for mageforsterkning, selv om nøkkelen til vaskebrett abs er for det meste innenfor en streng diett.

Så, neste gang du er i treningsstudioet, ikke bare løpe inn i hjertehjørnet. Vær trygg og løft noen vekter, fordelene er fantastiske og helt verdt forandringen i rutinen.