generell helse

Hvordan Rehab kan forandre livet ditt

Anonim

Hvordan Rehab kan forandre livet ditt

2. Ditt profesjonelle liv vil blomstre

Det er vanlig for mange rusmiddelmisbrukere å miste jobben sin, fordi de ikke lenger kan utføre sine plikter effektivt. De begynner å dukke opp sent, eller de kommer ikke opp for arbeid i det hele tatt. Det er bare et spørsmål om tid til sjefen blir lei og brenner dem. Det er mange selskaper i dag som har nulltoleranse når det gjelder narkotika- eller alkoholmisbruk. Det er derfor de tvinger sine ansatte til å ta en obligatorisk legemiddeltest før de blir offisielt ansatt. Hvis du fjerner narkotika eller alkohol fra livet ditt, kan du få tilbake din karriere. Du kan fokusere din oppmerksomhet på å flytte opp stigen og bli forfremmet. Du vil ikke lenger bli holdt tilbake av din avhengighet og problemene som fulgte med det.

3. Du vil føle deg bedre

Det er ingen tvil om at din generelle helse vil bli bedre hvis du slutter å sette giftstoffer inn i kroppen din på daglig basis. Det er vanlig for narkotika- og alkoholavhengige å lide et bredt spekter av helseproblemer. Disse problemene resulterer ofte i manglende tid fra jobb. Alkoholikere får ofte ekstreme mengder vekt. Dette inkluderer vanligvis en svært uattraktiv ølmage. Narkomaner vil ofte miste vekt til det punktet at de begynner å se ut som de lider av anoreksi. Rose Landes er forfatteren av et bemerkelsesverdig blogginnlegg som heter "Hvordan gjenoppretting lærte meg å elske kroppen min" som har gitt håp til mange mennesker som lider av rusmiddelproblemer. Kroppen din kan bare vare så lenge hvis du fortsetter å introdusere medisiner og alkohol i systemet ditt regelmessig. Kicking din vane vil vise kroppen din kjærligheten som den trenger for å holde seg frisk og fri for sykdom og sykdom.

4. Du kan ha et kjærlighetsliv

Narkotika og alkohol tar ofte en tolv på kjærlighetslivene til menneskene som er avhengige av dem. Dette skyldes at rusmisbrukere kan bli voldelige og fornærmende mennesker som ingen vil være rundt. Et voldsomt temperament er et karakteristisk sett hos mange alkoholikere. Kvinner som er i voldelige forhold med menn som er alkoholikere, vil ofte forlate fordi det ikke lenger kan håndtere overgrepet. Folk ønsker heller ikke å se sine kjære som de fortsetter å bli verre med hver dag som går. Det kommer et punkt når en person som er i et forhold med en avhengige bestemmer at mannen eller kvinnen de elsker, er håpløs. Derfor trenger de å komme seg ut av forholdet for egen personlig sikkerhet. Å bli ren og nykter vil gjøre deg mer ønskelig for andre. Du kan begynne å danse igjen med et nytt nivå av selvtillit du ikke tidligere hadde.

5. Ikke mer problemer med loven

Det er ikke en overraskelse at folk som blir avhengige av rusmidler og alkohol ofte finner seg i juridiske problemer. Kjøring mens du er under påvirkning av alkohol er et problem som ses altfor ofte rundt om i verden. Mange stoffer som folk blir avhengige av, er ulovlige. Dette gjør det sannsynlig at disse menneskene vil bli arrestert på et tidspunkt når de prøver å kjøpe et ulovlig rusmiddel. Å rehab og rydde opp ditt liv, vil bety at du ikke lenger trenger å bekymre deg for å forårsake en bilulykke på grunn av din drikking. Du trenger heller ikke å bekymre deg for å bli arrestert for besittelse av narkotika.