generell helse

Hvordan gjenopprette etter en bilulykke

Anonim

Hvordan gjenopprette etter en bilulykke

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, av de 6 millioner krasjene som oppstår årlig, er over 2, 5 millioner bilulykker bakoverkollisjoner. Denne typen ulykke forårsaker ofte whiplash, som er når nakken strekker seg utover det normale spekteret av bevegelse. Symptomer på whiplashinclude:

  • Manglende evne til å bevege nakken som vanlig
  • Kronisk hodepine og migrene
  • Feil med minne
  • Stivhet eller smerte i hode, skuldre og nakke
  • Tåkesyn
  • En følelsesløp eller prikken i øvre områder

Hvis du har noen av disse symptomene, kan du lider av whiplash. Fysioterapi kan hjelpe deg med å gjenopprette mye raskere og holde symptomene i sjakk. Det kan også bidra til å forhindre langvarig skade som kan oppstå hvis du ikke tar vare på noen av symptomene dine på riktig måte.

Søk psykisk terapi

Leie en bilulykke advokat

I tillegg til andre typer terapi nevnt, er det mange fordeler med meditasjon som gir et godt supplement til din generelle gjenopprettingsprosess. Tross alt er meditasjon onebest måter å forbedre din generelle helse. Først og fremst har studier vist at meditasjon faktisk kan redusere posttraumatiske stressproblemer. Dette er fordi meditasjon bidrar til å redusere stresshormoner og roe det sympatiske nervesystemet.

Dette gjelder ikke bare for personer i bilulykker, enten: Mange studier har vist de kraftige effektene som mindfulness kan ha på krigsveteraner og barn som har hatt misbruk. Sjekk ditt lokale område for meditasjonssentre. Mange meditasjonssentre tilbyr første klasse gratis, noe som gir deg muligheten til å prøve det ut. Du vil kanskje også sjekke ut Meetup.com for lokale klasser og grupper av mennesker som trener meditasjon sammen, ofte gratis eller til en nominell pris.

Øv Yoga

Som meditasjon kan yoga være til nytte for mange mennesker, men spesielt folk som lærer å komme tilbake i harmoni med kroppene sine og forbedre styrke. Selv om det er klare og påvist fordeler med yoga, er det viktig at du snakker med legen din om din fysiske utvikling før du går til yoga.

Legen din trenger å kunne forstå kroppens respons på betennelse, og vil fortelle deg hvilke typer øvelser som er bra etter en ulykke basert på dine individuelle omstendigheter. Sjekk ut dette articleto lære mer om noen typer øvelser som vil være nyttige etter en bilulykke.