generell helse

Slik forebygger uventede medisinske kostnader når du reiser utenlands

Anonim

Når du er klar til å reise, er det siste du vil bekymre deg for, uventede kostnader. Mange som reiser tar gode forholdsregler for å sikre at de har valgt et pålitelig flyselskap, et trygt sted og et anerkjent hotell. Men mange glemmer en av de beste forholdsregler de kan ta: kjøpe reiseforsikring.

Reiseforsikring kan dekke et bredt spekter av ting, alt fra tilbakebetaling av avbestillte turer eller flyreiser til dekning av uventede medisinske kostnader. Selv om det ofte antas at forsikringsleverandøren vil dekke disse utgiftene, er dette ikke alltid tilfelle.

Kjøpsforsikring kan være skremmende, men det er mange gode tjenester som bidrar til å forenkle prosessen. Når du bestiller en tur, prøv å finne en tjeneste som vil undersøke alle tilgjengelige priser for å hjelpe deg med å finne den beste prisen. Det er viktig å sørge for at du sammenligner sitater for forsikring hvis du reiser med en medisinsk tilstand. Selv om enkelte land har helsevesenavtaler som kan hjelpe med kostnader, er dette ikke tilfelle for hvert reisemål, særlig i land med privatisert helsetjenester.

Hva er privat helse og hvordan fungerer det?

Borgere i land med privatisert helsetjenester kan ikke stole på regjeringen for å dekke alle de medisinske kostnadene. I stedet må de gå gjennom et privat forsikringsselskap. Mange ganger et forsikringsselskap vil ha stående avtaler med narkotika selskaper og leger, slik at de kan lade lavere priser for visse tjenester. Dette gjør markedet svært konkurransedyktig. Men siden det ikke er faste priser for medisinske kostnader, kan kostnadene legge opp veldig raskt.

Hvor mange land har privat helse?