kvinners helse

Hvordan måle din bh størrelse riktig.

Anonim

Å ha feil bh størrelse kan få alvorlige konsekvenser for kvinnens helse. Ikke bare føles det ubehagelig, men det kan skade huden og påvirke andre ting også. Hver kvinne må ha bh i den perfekte størrelsen for å unngå mange problemer. Imidlertid er det noen ganger ikke å velge feil bh størrelse, og det er mange kvinner der ute som ikke vet hvordan de skal måles. Heldigvis finnes det verktøy og trinnvise instruksjoner som du raskt kan bestemme størrelsen på. Sørg for at du følger det neste rådet, og du har ingen problemer med å plukke en bh som passer perfekt inn i brystene dine.

Hvis du ikke vet om du har den riktige størrelsen, så er det noen tegn du må være oppmerksom på. For eksempel, hvis du ser at koppene er rynket eller hvis underwireen pokker beistene dine, stropper glir eller det er en koppsøl, så er dette gode indikatorer på at bh størrelse ikke er riktig. Vær også oppmerksom på at det er noen faktorer som også påvirker størrelsen på bHen din. Disse elementene kan være vektøkning eller vekttap, graviditet, treningsplaner og så videre. Hvis du har problemer med bH, kan du konsultere fagpersoner for å hjelpe deg, eller du kan følge rådene som er nevnt her, og måle bh størrelse selv.

Det er noen få skritt som du må følge for å måle bh størrelse riktig. Det første trinnet er å bestemme den nøyaktige størrelsen på bandet ditt. For å gjøre dette må du først ta av din bh og måle størrelsen rundt båndets bunn, rett under brystet. Målebåndet må fortell meg tett og jevnt. Husk også å runde opp til nærmeste heltal. For jevne tall må du legge til nøyaktig fire tommer, mens hvis tallet er merkelig, må du legge til fem tommer. Summen av denne beregningen gir deg din eksakte båndstørrelse.

Neste ting å gjøre er å måle bysten din. For å gjøre dette, må du bare pakke båndet rundt den bustiest delen av brystene og deretter runde opp til nærmeste nummer. For å beregne koppestørrelsen må du gjøre litt enkel beregning. Du vil kjenne din koppestørrelse hvis du trekker båndstørrelsen fra bystemålingen. Som du kan se, er det ikke så vanskelig å beregne koppestørrelsen, siden alt du trenger å gjøre er å referere til et diagram, og du vil vite størrelsen din.

Hvis du er interessert i å vite om en bestemt bh passer, kan du følge noen tips for det. I midjen beveger du deg fremover, slipper brystet og deretter hekker det. På den måten vil brystene være helt inne i koppene. Deretter juster bra bandet, så bak og brystets forside er jevnt. Sørg alltid for at bHen ikke er veldig løs som den trenger å holde brystene fast. Hvis det er fallende stropper, fikse dem ved å stramme dem. Sjekk deg selv ved å se i speilet sidelengs og sørg for at brystene er midt i albuene og skuldrene. Velg alltid en bh som passer riktig når den er festet på kroken som er på ytre side. Nå når du vet alt dette, kan du begynne å søke etter din perfekte bh for enhver anledning. Husk de nevnte tingene her, gjør noen enkle beregninger, og du har ingen problemer med å måle bh størrelse riktig. Hvis du tror at bryststørrelsen er for liten, kan du lese disse brystforbedringsvurderingene for å få råd om naturlig brystforbedring.