svangerskap

Hvordan lage brystmelkfett for å fremme babyens vekst

Anonim

Moms vil alltid gjøre det som er best for sine babyer, og det inkluderer å se etter måter å forbedre kvaliteten på brystmelken deres. Mens brystmelk allerede inneholder alle næringsstoffene barnet trenger, inneholder melk med mer fettinnhold flere kalorier, noe som er viktig for barna å få vekt.

Forståelse av brystmelk

Mødre produserer kun en slags melk, men det går gjennom tre forskjellige stadier - kolostrum, overgangs melk og moden melk.

Colostrum er melken produsert de første dagene etter fødselen. Den er gulaktig i farge, kremere og rik på næringsstoffer og immunoglobuliner som gir avgjørende immunitet for babyen. Overgangsmelk følger og har høye fett- og laktosnivåer og vannløselige vitaminer.

Den endelige typen melk produsert er moden melk. Den består av to typer - foremilk og hindmilk. Foremilk er hva barnet først trekker under fôring. Det er vanligvis tynt, vannaktig, full av vitaminer og protein, men lite fettinnhold. Hindmilk vises mot den siste delen av økten og er rik på fettinnhold og høyt kalorier.

Tips for å lage brystmelkfett

Velg de fettene du spiser forsiktig.

Kostholdet ditt vil få liten effekt på brystmelken, men det vil få betydelig innvirkning på helsen din. Men hva du spiser vil også påvirke babyen din, så du må være forsiktig med hensyn til ditt fettinntak.

For å holde babyen din frisk, velg de enumettede og flerumettede fettene som finnes i vegetabilske oljer, fisk, nøtter og frø . Disse typer fett er avgjørende for utviklingen av babyens hjerne og syn.

Bland opp dine feedsessjoner.

Det er to måter å få babyen din til å drikke mer av den fattige hindmilken. Den ene er å sykepleier lenger, og den andre er å øke fôringsøktene. Syke barnet ditt lengre sørger for at han eller hun får begge typer melk.

Noen babyer liker ikke å være sykepleier lenge, for å sikre at barnet ditt får mer hindmilk, prøv å holde fôringstider tett sammen. Lactation eksperter anbefaler også ikke å bytte bryster til babyen slutter å suge.

Pumpe den opp.

Hvis du tror at babyen din ikke får nok fett, bruk en pumpe for å skille foremilken fra bakmælken.

Pumping av melk før du spiser barnet ditt, vil sikre at han eller hun kommer til å drikke mer hindmilk. Prøv å pumpe ut en tredjedel av melken du vanligvis vil pumpe fra en full økt for å fjerne foremilken.

Gå til en brystmassasje.

Massering av brystene gir samme effekt som når du komprimerer det - hindmilk vil gå ut raskere. En viktig forskjell er imidlertid at du kan massere brystet før og under amming mens kompresjonene bare gjøres under fôringstiden. Å finne den riktige måten å massere brystet ditt er en prosess med prøving og feiling. Men det er best å massere det forsiktig for å unngå vondt bryst.

Ta et lecitintilskudd.

Mange mødre har oppdaget at å ta et solsikke lecithin supplement er flott å lage melk rikere og fetere . Lecithin hjelper unclog melke kanaler ved å redusere brystmelkens viskositet og øke mengden av flerumettede fettsyrer, noe som gjør melken mer glatt og lett å uttrykke. Enda viktigere er solsikker lecithin supplement er trygt å ta og rimelig.

Det er viktig å huske at både foremilk og bakmilk er avgjørende for en babys utvikling. Men hvis du vil sørge for at ditt nyfødte blir tyngre, må du prøve å gjøre din melk fattigere.

referanser:

//www.wikihow.com/Make-Breast-Milk-More-Nutritious
//www.livestrong.com/article/201290-how-to-increase-fat-in-breast-milk/

Amning: Oversikt

Jessica Kelley

Jessica er grunnleggeren av CareHappiness.com. Hun og hennes redaktør arbeider for å inspirere, utdanne og styrke våre lesere med alle de siste oppdateringene og autentisk informasjon. Hennes mål er å få opp "Sunn holdning" blant mennesker i verden. På CareHappiness.com finner du høykvalitets helseinformasjon, fitness tips, diettdiagrammer og svar på alle dine helsespørsmål.