miste / få vekter

Hvordan miste vekt og bli sunn samtidig

Anonim

Miste vekt i Montreal

Å være fysisk passform handler ikke bare om å se bra ut og tape de ekstra pundene. Snarere har den en rekke positive effekter på helse og velvære. I dag er overdreven vektøkning en bekymring for 160 millioner amerikanere, noe som er nesten 13% av verdens samlede antall. Derfor ser vi at folk aktivt søker innovative måter å raskt gå ned i vekt, inkludert alt fra kirurgi til krasjdieter, fra kosttilskudd til vektreduserende utstyr og mye mer.

Den mest populære oppfatningen om å redusere vekten er at du trenger å spise mindre. Dette er ikke bare unøyaktige, men også alvorlig skadelig av to grunner.

Først, å spise mindre enn kroppens krav svekker kroppsfunksjoner og for det andre, vektreduksjon involverer kroppene som brenner overflødig fett, og dette kan gjøres på en mye bedre måte ved å konsumere spesifikke matvarer som bevirker kroppene våre til å kutte ned fett. Ved å gjøre det, skader vi ikke kroppene våre og går ned i vekt på en sunn og bærekraftig måte.

Så, hvordan kan vi gå ned i vekt og bli sunn samtidig? Her har vi noen prøvde og testet vektreduksjonsmetoder, støttet av vitenskap og forskning:

Høyt protein, lavt fett og lavt karbo diett:

Fiber-rik mat:

I tillegg til dette øker vannet vårt stoffskifte med 24% til 30% over et tidsrom på 1, 5 timer. Forskning har vist at personer som drikker vann før måltidene opplever en økning i vekttap på 44%.

Mat som er rik på vanninnhold som jordbær, vannmelon, zucchini, agurk, brokkoli, cantaloupe og yoghurt er deilig og holder oss fulle og hydrerte. Derfor er vi mindre fristet til å spise mer eller ha sukkerholdige drikker.

Tunge frokoster:

Lav-kalori matolje: