generell helse

Hvordan øke klotho protein nivåer i kroppen

Anonim

Hvordan øke klotho protein nivåer i kroppen

 • Lengre levetid
 • Økt kognitiv funksjon, inkludert læring og minne
 • Økt motstand mot oksidativt stress, en risikofaktor for kreft
 • Mus som har blitt avlet for å produsere lavere nivåer av klotho-protein ble notert som opplever:
 • Tidlig død
 • Forringet kognitive evner
 • osteoporose
 • infertilitet
 • Raskere aldring

Å vite hva vi vet om klothoprotein, dette kan få deg til å lure på: Hvordan kan du øke klothoproteinivåene dine? Nedenfor finner du noen retningslinjer for hvordan du kan gjøre dette:

 1. Trening

Forskere har funnet ut at regelmessig deltar i aerobic øvelser, for eksempel å gå, løpe og sykle, øker nivået av klothoprotein som sirkulerer gjennom blodbanen. Økte nivåer av klothoprotein er knyttet til redusert risiko for kardiovaskulær sykdom, den første dødsårsaken i USA. 1 Det har lenge vært kjent at konsistent, aerob trening bidrar til å redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom av ulike årsaker, for eksempel vektstyring og redusert blodtrykk. Imidlertid viser denne undersøkelsen en tidligere ukjent fordel for trening.

 1. Ta Probiotika

Probiotika er levende bakterier som bidrar til å fremme sunn fordøyelse gjennom mage-tarmkanalen. Den riktige balansen mellom nyttige bakterier bidrar til å styrke immunforsvaret og kan til og med bidra til å forhindre noen sykdommer, som forkjølelse eller influensa. Visse probiotika, som laktobacillus acidophilus og bifidobacterium bifidum, har vist seg å aktivere ekspresjon av klotho-genet som produserer klothoprotein. Probiotika forekommer naturlig i matvarer som yoghurt og surkål eller kan kjøpes som kosttilskudd.

 1. Klotho Terapi

En ny terapi kan ha muligheten til å øke mengden klothoprotein i kroppen. Klotho-terapi er for tiden under utvikling av laboratorier som Klotho Therapeutics for å kunne forebygge aldersrelaterte sykdommer, som kardiovaskulær sykdom, nyresykdom og demens. Klotho-terapi innebærer administrering av klothoprotein til individer som naturlig har lavere nivåer av klothoprotein, eller til personer som kanskje må erstatte reduserende nivåer av klothoprotein, for å forhindre utbruddet av aldersrelatert sykdom.

Fremtiden for Klotho Therapy

Selv om ulike studier har vist evne til klotho-protein for å forsinke utviklingen av aldersrelaterte komplikasjoner, er det for øyeblikket ingen klotho-terapi tilgjengelig for publikum. Denne terapien er fortsatt i forskningsfasen, og forskere håper at de kan gjøre en behandling tilgjengelig for mennesker i nær fremtid.