generell helse

Hvordan identifisere tidlig tegn på ADHD-oppmerksomhet underskudd hyperaktivitet lidelse

Anonim

Hvordan identifisere tidlig tegn på ADHD

Før du kommer ut og spør en lege for ADHD-medisinering, må du vite dens symptomer. Symptomene faller under to kategorier; uoppmerksomhet og hyperaktivitet / impulsivitet.

1) Manglende fokus - folk med ADHD kan aldri synes å fokusere på noe. Selv å lytte til noen som snakker direkte til dem, er vanskelig. Deres oppmerksomhet er vanligvis et annet sted. Du vil være heldig hvis du kan få dem til å gjenta det du nettopp har fortalt dem.

2) Å gjøre careless feil - Siden de nesten ikke lytter, har de berørte mennesker problemer med å følge grunnleggende instruksjoner. Som et resultat gjør de uforsiktige feil i skolens arbeid, til tross for at de er intelligente.

3) Daydreaming - Selv med ADHD er noen mennesker ofte veldig stille. De stirrer ofte i avstand og dagdrøm, helt uvitende om hva som skjer rundt dem.

Hvordan identifisere tidlig tegn på ADHD

4) Ikke fullførte oppgaver - På grunn av ADHD kan folk ikke forbli stille lenge nok til å fullføre enda en enkel oppgave. Selv når de holder seg stille, er de fidgety eller i kontrast, dagdrøm. Som et resultat avstøtter de lange oppgaver eller de som krever konsentrasjon.

5) Selvstendig oppførsel - ADHD resulterer i manglende evne til å faktor i andres ønsker og følelser. Som et resultat kan de begå sosiale faux pas som forstyrrer andres samtaler. De kutter også i kø i køer fordi de ikke kan vente på sin tur. Dessverre feiler noen mennesker ofte denne selvfokuserte oppførselen for uhøflighet.

6) Uklarhet - Uten fokus er organisasjonen umulig. Folk med tilstanden er rotete i lekser og husarbeid.

7) Glemsomhet og tap av ting - En berørt person vil være tilbøyelig til å miste personlige eiendeler, skolelever som bøker og personlige eiendeler. De kan også glemme og ikke punktlige.

8) Agitasjon - ADHD holder folk i konstant følelsesmessig uro. Dermed er de mer sannsynlig å ha følelsesmessige utbrudd enn sine jevnaldrende. Voksne rammet av tilstanden kan være i en konstant tilstand av agitasjon.

9) Fidgeting - Fidgetiness er et av de enkleste symptomene på ADHD å få øye på. Folk med ADHD vil ofte skjære seg i sitt sete. Og selv når de skal sitte, vil de til slutt trenge et uttak for å gi ut energi.

Konklusjon