seksuell helse

Hvordan ha et godt sexliv kan være et liv med bedre helse

Anonim

Beskyttet sex med en vanlig partner har mange helsemessige fordeler. De fleste leger vil innrømme dette til pasientene sine. Tenk på det for et øyeblikk, hvordan føler du deg når du er i et kjærlig forhold og når du har sex, elsker deg med jevne mellomrom? Føler du ikke mye bedre? Leger og forskere innrømmer at du ikke bare forestiller deg dette. Du kan faktisk føle deg bedre. Kjønn har mange helsemessige fordeler.

Til å begynne med er det bare en stressavlastning. Stress er en morder. Stressinvesteringer er legemer fra praktisk talt det øyeblikket vi våkner til så snart vi prøver å falle i sengen. Med godt sex kan vi kvitte oss med denne giften og forhåpentligvis ha det gøy å gjøre det.

Ved å lindre stress er vi også lykkeligere. Depresjon vokser med sprang i grensene alene i Amerika. Bare se på alle antidepressiva på markedet i dag.

Ungt par har det gøy i en seng

Sex, er en øvelse. Det hjelper oss å brenne kalorier fra fett også å gå ned i vekt.

Med en reduksjon av stress, sover vi også bedre om natten. Sove bedre, betyr at kroppene fungerer bedre, og vi er igjen mer avslappet.

Forskere sier også at de kan elske kan senke våre lipidforstyrrelser. Dette er igjen på grunn av treningsfaktor, og vi er veldig oppmerksomme øvelser er ment å bidra til å senke kolesterolet.

Kjærligheten kan også bidra til å forbedre sirkulasjonen. Når vi har sex, øker hjerterytmen. Økningen i hjertefrekvensen kan føre til at blodkarene våre strømmer til hjernen også til andre deler av kroppen, slik at blodet vårt begynner å gå bedre.

Forskere sier også at å ha sex kan bidra til å lindre smerter ved å slippe en endorfin når vi kommer ut av orgasmen. Dette kan inkludere mange typer smerter, inkludert hodepine smerte. Dette er en naturlig måte å redusere smerte på. Selvfølgelig, vær realistisk her, hvis du er i dyp tilstand av en migrene, kommer du ikke til å kunne elske din kjære. Men hvis du bare har en liten hodepine eller kanskje en liten smerte i håndleddet eller hva som helst, kan kjærlighet stoppe smerten raskere enn å nå den smertepillen.

Vi vet alle at et sunt sexliv holder hoveddelen av livet vårt sunt, vår kjærlighet til vår partner. Du kan ikke være i et muntert, sunt forhold uten intimitet.