kviser

Hvordan få rip av kviser med tannkrem

Anonim

Hvordan få rip av kviser med tannkrem

Tannkrem kan brukes som en akutt pimple-behandling for å normalt tørke ut kviser og redusere sin helbredende tid. Tannkrem kan imidlertid være svært irriterende på hudfargen, så det er viktig at du bruker denne behandlingen sjelden, ved å bruke riktig strategi.

Hva du bør vurdere før du bruker tannkrem

Unngå tannbleking av tannkrem. Whitening tannkrem inneholder bleking meglere (for å lage tenner hvitere) som faktisk kan bleke eller brenn huden, forårsaker patchiness. Dette gjelder spesielt for de som har mørkere hudtoner - siden ekstra melanin i huden gjør det mer reaktivt, og som følge av det er mer tilbøyelig til å representere og blemmer. Folk med rettferdig hud kan være mindre påvirket av disse ingrediensene, men det er best å unngå tannkrem uavhengig.

Gå økologisk . Organiske tannkrem er nesten absolutt det beste alternativet når det gjelder å behandle kviser. De inneholder ikke fluor (med mindre det er naturlig avledet) uten urovekkende veksthormoner, plantevernmidler eller andre kjemikalier. På en annen hånd inneholder de fortsatt ingrediensene som trengs for å tørke ut kviser - inkludert natron og grønn tea tree olje - ved hjelp av naturlige beroligende og antibakterielle stoffer som aloe, myrra og eukalyptusolje.

(Tweet "Hvordan få riper av kviser med tannkrem")

Hvordan bli kvitt kviser med tannkrem

  • Lett

Trinn 1