generell helse

Hvordan få en jobb med funksjonshemning

Anonim

Å finne en jobb er ikke lett for alle i dette markedet, men for jobbjegere med funksjonshemming kan søket virke spesielt skremmende.

Nesten 70 prosent av funksjonshemmede mennesker med nedsatt funksjonsevne i Amerika virker ikke. Dette fører til fattigdom, maktløshet og depresjon.

Den 26. juli 2010, president Obamaissued Executive Order 13548, som fastsetter at forbundsregeringen, som nasjonens største arbeidsgiver, må bli en modell for ansettelse av personer med nedsatt funksjonsevne. Ordren retter direktører og byråer (byråer) for å forbedre deres innsats for å ansette føderale arbeidstakere med funksjonshemninger og målrettede funksjonshemminger ved økt rekruttering, ansettelse og oppbevaring av disse personene. Dette er ikke bare den rette tingen å gjøre, men det er også bra for regjeringen, da det øker det potensielle bassenget av høyt kvalifiserte personer fra hvilke forbundsregeringen trekker sitt talent. Viktig er at Executive Order vedtar målet i Executive Order 13163 (ekstern lenke) (PDF-fil) om å ansette 100.000 personer med funksjonshemninger i forbundsregeringen over 5 år, inkludert personer med målrettede funksjonshemninger.

Så mange mennesker er vanskelig å knytte sammen med noen med funksjonshemming - i det minste i begynnelsen. Jo større komfort du kan få folk til å føle deg rundt, jo bedre vil denne personen føle seg om å velge deg. Hvordan? "Selvtillit, litt humor og litt tålmodighet, " sier Dan Ryan, forfatter av Job Search Handbook for People with Disabilities. I tillegg, avbøye potensielt problematiske anledninger. For eksempel, Ivan Castro, som er blind, initierer håndtrykk, i stedet for å vente på at noen skal holde seg unna en hånd og spekulere på hvordan han vil kontrollere å riste den.

Krev dine rettigheter.

Kjole på riktig måte