generell helse

Hvordan Depresjon kan ødelegge helsen din

Anonim

"Ingenting trener ut. Ingenting ser ut til å gå bra. Mitt liv er blitt helvete, og jeg vil ikke leve lenger "; er få utsagn som nå er en dag som ofte høres fra hverandres munn.

Dette i enkle ord er " Depresjon ". Det kan skje på grunn av arbeidsstress, forholdsspørsmål, studietrykk, konkurranse osv. Den mer moderne og raske menneskeheten er blitt; mer har blitt grådighet og forventninger. Og når de ikke blir oppfylt, føles det forkastet og øde som fører til depresjon. Men det er mange risikoer som det forårsaker både mentalt og fysisk. Det ødelegger helse.

Hjernen nevrotransmitteren ofte forbundet med depresjon kalles serotonin som regnes som "hjernen olje". Det kan sammenlignes med drivstoff til et kjøretøy som hvis det blir brent i tilfeldig hastighet, påvirker kjøretøyet til å fungere skikkelig, og i vårt tilfelle er menneskekroppen kjøretøyet. Det kremer sinnet og kroppen.

Depresjon er som søppel (uønsket og unødvendig) og det ødelegger helt selvtilliten din. Man har en tendens til å føle seg mange ting som at du blir gal og det er ikke noe håp, du ville være bedre død, det ville være bedre hvis du ikke var rundt som du er en byrde for din familie og venner, ingen bryr seg virkelig om deg etc.; gjør oss gå gjennom alle slags søppel tanker. Så en person bør holde seg så langt som mulig fra dette monsteret "Depresjon", slik at det ikke ødelegger livet ditt.

De ulike ulemper av depresjon er beskrevet som følger:

2: Depresjon er en risikofaktor for utvikling av hjertesykdom. Depresjon er også forbundet med dårlige utfall, for eksempel en tidligere død eller påfølgende hjerteinfarkt

3: En har en tendens til å miste fysisk energi. Like etter å ha sovet i ti timer, vil du fortsatt være beinmatt. Du skal gråte på en lue dråpe; kjører nedover motorveien, retter, sitter på jobb, etc. I dette tilfellet kan treningen hjelpe til med å løse problemet, og øvelsen kan øke din fysiske energi ..

4: Depresjon er ikke noe du kan skjule, og det kan til og med kalles "smittsomt" på en eller annen måte. Og det er definitivt i stand til å påvirke dine relasjoner med din nærmeste og kjære.

5: Depresjon er preget av total likegyldighet til aktiviteter, tidligere interesser og hobbyer; en person er lett og raskt utmattet; han opplever problemer med å sove og spise; det er vanskelig å konsentrere seg og følge gjennom dine ansvarsområder.

6: Addiction-gaver med ytterligere helseeffekter som følge av den opprinnelige depresjonen, ettersom helserisikoen for de som er deprimerte, er mye mer sannsynlig å henvende seg til alkohol eller ulovlige rusmidler i et forsøk på å unnslippe sine symptomer.

7: Den bekymrede personen blir fanget i en ond syklus, og mange som søker behandling for rusmisbruk, lider også av underliggende depresjon, dvs. de prøver å søke etter lykke og fred i andre ting for å overvinne depresjon som sex, shopping, mat, alkohol, tobakk, narkotika, gambling osv., den verre delen er at de blir avhengige av disse tingene som ødelegger dem, ikke bare økonomisk, ødelegger dem også som et menneske.

Ovenstående er få effekter av depresjon som virker som en langsom gift og dreper en person mentalt noen ganger dra ham til en asyl; og noen ganger dreper også fysisk. Så alle må være oppmerksomme på om det er dårlige virkninger, og hvis de lider av symptomene, bør de bli behandlet som inkluderer medisinering eller psykiatrisk hjelp. Fordi "livet er verdifullt".