Tannhelse

Hvordan Tannimplantater er neste store ting til naturlige tenner

Anonim

3d nedre tenner og tannimplantat isolert på hvitt

Er du blant de menneskene som føler seg flau i det offentlige fordi du har mistet dine naturlige tenner? Tannimplantat gir deg en løsning som erstatter dine manglende tenner. Dette er en av de effektive og permanente måtene å ha alle naturlige tenner tilbake. Denne restaureringen er nærmere å få tilbake alle dine naturlige tenner i samme farge, form og størrelse. I dagens scenario går økende antall personer for tannimplantater for å erstatte de manglende tennene. Dette er den eneste effektive permanent erstatningsløsningen og forhindrer tap av ben.

Hvordan denne behandlingen virker

I tannimplantatene blir roten av de manglende tennene erstattet. En direkte kontakt dannes mellom kjevebenet ditt som er integrert med beinet. Dette støtter de nye tennene i form av proteser, krone eller bro.

Tannimplantater er dannet med titan som oppmuntrer til veksten av beinene dine og hindrer kjevebeinene i å krympe seg. En av de vanligste bivirkningene av manglende tenner er krymping av kjeveben og kan forårsake sagging utseende og tidlig aldring.

Tannimplantater

Denne utskiftningen ber om en mindre operasjon hos dyktige implantattandskere. Det er helt ditt valg om du vil gjøre det på bevisst sedasjon eller lokalbedøvelse.

Etter dette vil tannlegen din forlate dette implantatet i noen måneder for å bli integrert med beinet ditt.

FUNKSJONELLE FORDELER

Tannimplantatene er festet tett, på en måte betyr dette et jevnt tempo. Du trenger ikke å bekymre deg for tennene slipper eller skifter. Dette vil forhindre hull mellom tennene, og du kan snakke, bite og gjenopprette smilet ditt. Funksjonsfordel betyr at du kan spise hva du vil uten å bekymre deg for tale.

Du må kontakte tannlegen din for tannutskifting så snart du har mistet en eller flere tenner. De vanlige bivirkningene av tanntap inkluderer

  • tygge vanskeligheter
  • taleproblemer
  • lav selvtillit
  • Bone krymping

Kjeftbenet kan resorb når det er tap fra den ene siden av kjeften, noe som gjør tannimplantat mer komplisert i fremtiden.

Tannimplantater er det beste alternativet for å behandle beinproblemer.

MUNTLIGE FORDELER

Manglende tenner resulterer i å stoppe de essensielle næringsstoffene som leveres til munnen fra hjernen. Vev degenerasjon er forårsaket på grunn av dette som fører videre til mange helseproblemer. Tannimplantat som diskutert tidligere er laget av titan kompositt som vil sette vevsdegenerasjonen i stopp. Faktum er at hjernen din ikke kan identifisere mellom naturlig og titan tann. Hvis munnen din har tann på plass, vil dette gjøre effektiv strøm av næringsstoff og blod, fordi i henhold til hjernen din tannkjøttet har begynt å fungere skikkelig. For å holde det presist, resulterer dette i å returnere din munnhelse til sin optimale tilstand.

KOSMETISKE FORDELER

Du kan forsømme disse fordelene da det spiller en viktig rolle i å bygge opp tilliten til offentligheten. Føler det ikke bra å kunne smile i offentligheten igjen uten å bekymre deg om dine manglende tenner lenger? Tannimplantat kan gjenopprette smilet ditt som ser naturlig på ansiktet ditt. Ingen kommer til å komme nærmere for å identifisere at du har titan-tenner i kjevebenet ditt.

Utvilsomt de ovenfor diskuterte egenskapene gjør tannimplantater den neste store tingen. Tannimplantat behandling gir et spor av lange og pålitelige resultater. I flere år er behandlingsalternativene tilgjengelige for folk som har savnet sine naturlige tenner, proteser og broer. Men for tiden har tannimplantater revolusjonert verden. Med rutinemessige besøk til tannlegen din, kan tannimplantatene vare i mange år, ofte i livet.