sykdommer

Hvordan å kurere hemorroider

Anonim

Hvordan å kurere hemorroider

Hemorroider er en pinlig tilstand som påvirker ens anal region. Det er ingenting annet enn hovne vener eller vev tilstede i analområdet. Avhengig av eksistensen er det to typer hemorroider der. Hemorroider som er tilstede i det indre bekkenet, sies å være indre hemorroider og hemorroider som er tilstede i den ytre delen av bekkenregionen, sies å være ytre hemorroider. Hvis du ønsker å få fred og komfort igjen, må du vite hvordan du kan kurere hemorroider.

Har du lest: Hva er Sickle Cell Sykdom

Ikke glem å lese: Guide til gastrisk bypass vekttap kirurgi

Å forårsake hemorroider kan være direkte knyttet til ditt daglige kosthold. Hvis du spiser mat som ikke inneholder mye fiber, vil avføring bli vanskeligere og passere det gjennom din analkanal krever mye press. Trykket som utøves på dine analårer, forårsaker at blodårene belastes mye og blir hovne. Hvis tilstanden forlenges i lang tid, vil disse hovne blodårene bli revet og forårsake blødninger ved indre hemorroider, og får venen til å danne en klump i tilfelle ekstern hemorroide, denne klumpen er fylt med blod. Diaré er også en av årsakene til å få hemorroider. Hvis du får hyppig diaré, vil det bli mye press utført på venene som er tilstede i anal. Dette vil også forårsake hemorroider.

Noen gravide tiltrekker hemorroider i den tredje måneden av graviditeten; Dette skyldes at økt vekt av babyen forårsaker mye press på venene som er tilstede i bekkenområdet, som kan forårsake hemorroider. Du må sørge for at du unngår forstoppelse i løpet av denne tiden som forstoppelse kan forverre tilstanden. Unngå lange møter på toalettet under svangerskapet.

Det er bedre å forebygge enn å helbrede; du må ta balansert kosthold med høy fiber som unngår alle problemer og unngå lange sitteplasser på toalettet, trene daglig, noe som også gir deg god helse.

Har du lest: Gjør veien tilbake til trening