miste / få vekter

Slik brenner du fettet ditt super fort?

Anonim

Vi alle sliter med å gå ned i vekt, men det er noen skritt som alle kan ta for å gjøre prosessen litt enklere. Enten du vil slippe bare noen få pund eller du er ute etter å miste mye mer, vil følgende tips bidra til å få deg på rett spor for å brenne fett raskt.

  1. Foreta måltider på forhånd

Det kan virke som en byrde til du får tak i det, men å forberede måltider på forhånd er en av de beste tingene du kan gjøre når det gjelder å miste vekt. Tenk på hvor mange ganger du ender i hurtigmatslinjen eller spiser noe annet sunt måltid fordi du er i et rush og ikke har noe lett tilgjengelig som er bedre for deg.

Ved å forberede måltidene dine på forhånd, vil du ikke undergrave dem som oppfordrer deg til å ta tak i det som er lettest selv om du vet at det er en dårlig beslutning. Som et annet alternativ for måltider, kan du sjekke ut produktlinjen som tilbys av Isagenix. Lær mer her: IsaElite forklarer hvordan Isagenix fungerer.

  1. Vet hvor du er på din reise

Det er svært vanskelig å nå destinasjon hvis du ikke vet hvor du begynner, og det samme gjelder vekttap. Dette betyr ikke at du skal hoppe på skalaen 5 ganger om dagen, men du bør ha en følelse av hvor du er i dag og hva dine mål er.

Også, dette kan utvides utover bare å veie deg selv ved å ta en rask titt i speilet. Det kan være frustrerende for noen, men det kan også gi deg et visuelt og sterkt incitament til å miste disse tommer eller slippe noen pund. Men vær forsiktig, ikke for å gjøre hele prosessen til et negativt syndfest. Hovedmålet ditt er å bare innse hvor du er i dag, slik at du kan jobbe med å slå målene dine i morgen.

  1. Ha en vanlig treningsplan

Det er mange fordeler å trene uten å miste vekt, og faktum er at vi alle skal gjøre det. Så snakk med legen din og sørg for at det er greit å starte et treningsprogram og deretter gjøre noen undersøkelser.

Finn et treningsprogram som skal være trygt for ditt nåværende treningsnivå og en som lar deg justere når du beveger deg fremover. Hvis det er mulig, finn noe som er morsomt å gjøre. Kanskje du liker å sykle eller danse. Disse typer aktiviteter kan bidra til å huske på at du faktisk gjør noe fysisk.

  1. Bygg mer muskel

Ja, du vil lære hvordan du kommer i treningsstudioet og pumper litt jern. Vitenskapen har vist at muskler kan brenne opptil 9 ganger mer kalorier enn fett og pluss at de kan få deg til å se bra ut. Muskel kan også bidra til å øke stoffskiftet, som i utgangspunktet hjelper deg å brenne fett mens du er stasjonær. Det er åpenbart en god ting og noe som de fleste av oss vil gjerne ha i vårt arsenal.