generell helse

Hvordan å puste under treningen din

Anonim

Hvordan å puste under treningen din

Løping, sykling og svømming er alle former for kardiovaskulær trening som raskt øker kroppens etterspørsel etter oksygen. Det er viktig å puste dypt mens du er så avslappet som mulig. Mange mennesker gjør feilen ved å inhalere fra brystet som skaper korte, grunne puster.

Diaphragmatisk pust er anbefalt på det sterkeste for mer effektiv oksygenlevering når det er mest nødvendig. Å lære denne teknikken tar ofte litt øvelse, best gjort i en avslappet tilstand. Lig deg flatt på ryggen og legg en bok på magen din. Når du slapper av i mage muskler, ta lang innånding, med fokus på å ta pusten så dypt som mulig. Her prøver du å konsentrere seg om at boken stiger og faller i motsetning til brystet ditt. Det kan ta litt tid, men du vil etter hvert bli mer conformable ved hjelp av denne teknikken mens du trener.

Styrketrening

Mange amatørvekthevere har en tendens til å holde pusten deres under treningen. Det er en vanlig feil som kan begrense oksygen til hjernen, forårsaker økt blodtrykk og svimmelhet. Det er aldri en god grunn til å slutte å puste under trening. Når du trekker eller skyver vekten, er det viktig å puste ut på den vanskeligste fasen av heisen. Når du går tilbake til startpunktet, ta en dyp pust inn. Når du har implementert dette i din daglige trening, vil det snart bli en vane.

stretching

Stretching etter treningsøkten eller med yoga som en del av ditt regime, er en fin måte å unngå skade på og slappe av i kroppen. Det kan også forbedre fleksibiliteten som bare er mulig gjennom riktig pusting. Det anbefales å ta en dyp innånding under strekkfasen av bevegelsen. Det er tilrådelig å puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Når fremdriften din gjennom strekkene prøver å slappe av lenger inn i bevegelsen, reduserer pusten din til en kontrollert hastighet.

Tilpass din livsstil

Hvis du fortsatt sliter med pusten din under trening, kan det være en livsstilsfaktor som lett kan løses. Mange røykere finner puste vanskeligere under anstrengende aktivitet. Hvis dette er tilfelle, vurder å gi opp tradisjonelle sigaretter og bytte til en blu e cig. De inneholder ingen av de skadelige kjemikaliene eller tobakkene, som produserer damp i stedet for å røyke, men de tilfredsstiller fortsatt røykere ved å gi dem den trøstende virkningen av å puste inn og ekspandere med alle viktige nikotin-treff. Dette kan forbedre lungekapasiteten og gjøre en betydelig forskjell for treningen din.

Ved å følge disse enkle trinnene finner du treningsøktene dine og pusten din forbedres sterkt, noe som gjør det til en mer behagelig opplevelse, slik at du kan øke din utholdenhet og holde deg i form, sunn og aktiv.

Bilder av Lindsay Fox og Chris Hunkeler brukt under Creative Commons License.