generell helse

Sykehusopphold: Hva du trenger å vite

Anonim

Mens du håper å aldri trenger et lengre opphold på et sykehus, er det alltid en mulighet, uansett om du er syk eller involvert i en ulykke eller skade. Selv om oppholdet ditt er kort, er det fortsatt viktig for deg å være velbevandret når du skal håndtere oppholdet på den mest hensiktsmessige måten. Hvis du finner deg selv å overnatte på et sykehus, er det bare noen få ting du bør vite om ditt besøk.

rettigheter

Sykehus kan ikke tvinge deg til å gjøre alt du ikke vil gjøre, og de må også sørge for at deres behandlinger ikke gir deg noen ekstra skade. For eksempel, misdiagnostisert eller mishandlet på et sykehus kan sette sykehuset i fare for en søksmål. Ifølge Law Sampson Law, "Pasienter kan saksøke for medisinsk dekning av mange grunner, enten fra en inkompetent helsepersonell eller som følge av en ulykke. Som pasient er det svært viktig å få riktig behandling. "

Hvis du ikke er komfortabel med behandlingen du mottar fra sykehuset ditt eller hvis du føler at du har blitt feildiagnostisert, vil du motta en annen mening som din beste innsats. Og hvis du da har bevis på at noe gikk galt, vil du gå videre med rettslige skritt.

Forsikring