Tannhelse

Hjem Rettsmidler For Visdom Tannpine

Anonim

Visdomstennene er den siste tann på innsiden av tennene. Det varer vanligvis. Tidspunktet for visdomstannvekst forlenge ofte, det er siste i måneder eller til og med flere år. Visdomstannveksten er ofte smertefull eller vanskelig i å spise og snakke.

Visdomstenner synes å forårsake smerte, infeksjon, betennelse, tannkjøttproblemer og tannråte. Spesielt avvikende visdomstenner kan forårsake betydelig skade på tilstøtende tenner, nerver eller kjeveben. Her er noen hjem rettsmidler for visdom tann smerte som du kan søke.

Hjem rettsmidler for visdom tann smerte

Bruk av is er en av de beste visdomstennene rettsmidler. Hvis du vil bli kvitt smerte eller ubehag fra tennene dine, bør du bruke en ispakke. Det er også en enkel måte at du kan søke når som helst når du har tenkt på visdom. Bruk absorberende bomull eller gasbind og sett i fryseren i kjøleskapet. Deretter må du holde bomullsputer, frosset gaze i området av visdomstennene i noen minutter. Du kan søke flere ganger om dagen.

 1. Clove

Klute er en plante, det er den mest vanlige å behandle tannpine. Klute har en bedøvelses- og anti-inflammatorisk egenskaper som hjelper lindre smerter i flere timer. Du kan sette en krystall i munnen og holde om 5 til 10 minutter. En annen måte, du kan også bruke en bomullspinne til tannkjøtt og tenner til antiseptisk, begrense tannpine. Det bidrar til å redusere temperaturen på visdomstennene i noen timer. Så, etter en stund, gjentar du flere ganger eller bruker nelliker på tennene til smerten er borte.

 1. Saltvann

Saltvann er en vanlig metode hjemme for å behandle infeksjoner og andre vanlige sykdommer. Dette er også en av de beste rettsmidler for behandling av visdom tannpine, spesielt det er veldig trygt hvis du er gravid eller ammer. Saltvann kan kurere gums, antibakterielle og infeksjoner. Denne måten er ganske enkel, bare ta en teskje salt og bland med et glass varmt vann. Etter det holder du saltvann i munnen for å fjerne bakterier og smerter. Du bør søke flere ganger om dagen for å begrense tannverk.

 1. Løk

Løk er også en effektiv måte å redusere visdom tann smerte. Du legger bare et lite stykke løk på den smittede tannen. Dessuten kan du også tygge løkene i 3-4 minutter og deretter plassere den på de smittede tennene. Som hvitløk er løk også antibakterielle egenskaper, og dræper bakterier som forårsaker infeksjon eller smerte når du vokser visdomstann.

 1. Sitron

Bruke sitronsaft er en av de effektive måtene å kurere en tannpine på. Det er en populær og lett å finne ingrediens. Slik bruker du sitronsaft for å behandle visdomstanden som følgende:

Du blander halvt sitronsaft med en halv teskje salt sammen, bruk deretter bomull med denne blandingen og legg til visdomstennesmerter. Hvis du bruker denne metoden regelmessig, vil du føle deg mindre smertefull og mer komfortabel.

 1. Hvitløk

Hvitløk er et krydder som også brukes til å begrense visdomstannens smerte. Du kan knuse hvitløk med nelliker og legge litt salt til å plassere på kjernen. Hvitløk har også antibakterielle egenskaper som kan drepe bakterier som forårsaker forfall.

 1. Tepose

Teposen er trygg og enkel når du vokser visdomstann. Du kan bruke denne metoden hver dag fordi tepose har tannsyre som kan mot betennelse når smerten din. Slik bruker du en tepose for å avlaste visdommens smerte som følger:

Soak tepose og sett den i kjøleskapet. Etter at teposen er kald nok, ta den ut og legg den til hovne tannkjøtt. Dette er en veldig enkel måte å begrense visdomstanden på.

 1. Myntblad

Mintblad har mange effekter i å støtte behandling av orale sykdommer. Det kan ikke bare brukes til å lage munnvann, men også kurere tannpine.

Du tar de tørkede myntebladerne og legg dem i det berørte området i 15-20 minutter. Gjenta 10-12 ganger om dagen for å begrense smerten og gjøre tannkjøttet sterkere.

 1. Agurk

Du trenger bare å plassere et lite stykke agurk rundt berørt tann i 25 til 30 minutter. Dette vil bidra til å lindre smerten. Agurksnitt har vitaminer og mineraler som hjelper vevene til å absorbere og lindre smerter.

 1. Oliven olje

Olivenolje gjør ikke bare skjønnhet, men begrenser også visdomstennens smerte. Denne måten er veldig lett, du får bare en bomullspinne med olivenolje og legg den på en visdomstann, tannkjøtt og tilstøtende tann.

 1. Masser forsiktig

Masser tannkjøtt forsiktig for å redusere tannpine. Massasje fører til økt blodsirkulasjon til områder og har en helbredende effekt. Men hvis tannkjøttet ditt kommer til å strømme, masserer du ikke.

 1. Laurel tree

Ta en halv teskje eddikblanding med to teskjeer barkpudderlauré sammen, og bruk deretter denne blandingen på det berørte området for å lindre smerten.

Ovennevnte artikkel er noen hjem rettsmidler for visdom tann smerte. Du vil finne det effektivt når du bruker de ovennevnte metodene.