barn helse

High Intensity Training for å bygge større muskler

Anonim

Bygg større muskler raskt

Når det gjelder å bygge muskler og det også på den mest optimale måten, er det forskjellige teknikker og metoder. Hver trenings trener eller bodybuilding-suksess vil foreslå og forkynne en annen metode. Men den mest vellykkede metoden for å bygge muskler i disse dager er intensitetstrening.

I intensitetsopplæringsmetoden er det forskjellige teknikker som høy intensitetstrening og variasjon i intensitetsopplæring. Kroppsbyggere kan bruke muskler til å bygge mat og kosttilskudd for å få de ønskede resultatene; For å få de beste resultatene må intensiteten imidlertid ha variasjon.

Linjene nedenfor gir informasjon om hvordan du kan bygge større muskler med variasjon i intensitetsopplæring.

Laste:

Den først og fremst viktige tingen i vektløfting er mengden vekt du løfter. Lasten er mål i 1RM. I intensitetsopplæring er formålet med å løfte vekt å indusere hypertrofi i musklene, noe som fører til at musklene øker i størrelse. Når det gjelder intensiteten av løftebelastningen, har det vist seg at løftevekter opptil 85% stimulerer hypertrofi i musklene de beste. Imidlertid viser andre undersøkelser at det er de moderate belastningene som forårsaker den mest muskeløkning.

Grunnen til at du bør bringe variasjon i lasten fra større til moderate er fordi moderat løfting av belastning gir større vekst i muskelvev, ettersom musklene løfter tyngre vekter under lengre spenning.

Volum:

Den andre viktige tingen å huske med å bringe variasjon i intensitetsopplæring er volum. Vanligvis brukes volumet termen til antall sett en person utfører under trening, mens det i bestemte termer betyr det arbeidet en person utfører i løpet av en treningsøkt.

Når det gjelder variasjon i volum, er det forskjellige meninger i høy intensitetsopplæring. Noen eksperter sier at 4-6 sett med tung vekt er nok for optimal muskelvekst, mens det er andre som tror at 20-25 sett per muskel er nødvendig for optimal vekst.

Selv om meninger om variasjon i volum varierer, er imidlertid den generelle konsensus at løfting av tyngre vekter for større sett er den beste måten å indusere muskler til å vokse og nå så optimal styrke som mulig.

Bygg større muskler raskt

Hvileperiode:

Foruten lasten og løftevolumet er hvileperioden den andre viktige faktoren som gjelder høy intensitets trening variasjon. Når det gjelder hvileperioden i høy intensitetsopplæring, er det også to meninger.

  • Den ene er å ha minst 3 minutter av hvile mellom setene da denne tiden er hvor musklene gjenoppretter seg fullt ut. Om tre minutter gjenopprettes ATP og CP helt. som de er de viktigste energikildene i kroppen, har du derfor energinivåer tilgjengelig for å utføre den neste høye intensitetsøvelsen.
  • Den andre måten er å ha kortere hvileperiode på 60-90 sekunder med i settene for å indusere muskelvekst. Denne lange tiden bidrar til å gjenopprette ATP og CP for å gjenopprette med 60-80 prosent. Denne korte hvilen mellom setene induserer større hormonproduksjon og er best for hypertrofi med høyere reps med mer volum og lette belastninger.

Konklusjon:

Kort sagt, den beste måten å få større muskel er høy intensitetstrening. Men for å gjøre høy intensitet mer effektiv må du også bringe variasjon i din intensitetstrening, slik at du får større muskelvekst, og du oppnår større muskler på den mest effektive måten.