generell helse

Nyttige tips for skulder- og fotspenning

Anonim

Nyttige tips for skulder- og fotspenning

Ubehaget av skulder og fotspenning

Skulder- og fotspenning er et stort problem for folk over hele verden. Det er heller ikke en stor shocker. Den moderne verden er opptatt. Folk overalt er på føttene i timer på slutten hver dag. Nonstop-handling kan være ekstremt skatt på kroppen. Det kan føre til betydelig skulder- og fottrykk som ikke akkurat føles for stort. Hvis du leter etter lettelse fra dette ubehag, trenger du imidlertid ikke å føle deg håpløs. Det er ganske mange ting du kan gjøre på egen hånd for å håndtere forstyrrende skulder- og fotspenninger.

Skulderspenningsstyring

Miljøfaktorer fører ofte til skulderspenning hos mennesker. Gjentatte vaner er enda en vanlig skulderspenningsmann. Hvis du ønsker å dempe skulderspenningen, bør du fokusere på hele ryggraden mer. Hvis du har en tendens til å bevege hodet fremover, kan det føre til skulderspenning. Hvis du har en tendens til å holde armene oppe hele tiden, kan det føre til samme spenning. Menneskelige armer skal henges naturlig. De er ikke ment for å holde seg opp hele tiden. Jo dypere forståelsen du har av kroppen din og hvordan den fungerer, desto lettere blir det for deg å holde skulderspenningen i sjakk.

Vurder nøye om omgivelsene dine

Vær oppmerksom på arbeidets omgivelser. Se på stolens høyder, skrivebord og datamaskinskjerm. Disse høyder skal alle fremme lett og uanstrengt arm hengende. De skal begynne rett ved skulderleddet.

Nyttige tips for skulder- og fotspenning

Flytt kroppen din på en vanlig basis

Vanlig bevegelse kan ofte bidra til å minimere skulderspenningen hos mennesker. Du kan lette tilbakespenningen ved å flytte ryggraden, skulderbladene og skuldrene generelt. Sikt å gjøre dette hver time eller så. Det bør bare ta deg en eller to minutter topper!

Bistand med fotspenning

Fotspenningen kan være like ubehagelig som skulderspenningen. Det er dessuten like vanlig i mennesker, dessverre. Sko som passer dårlig kan ofte føre til fotspenning. Overdreven gange og stående kan ofte føre til denne typen spenning også. Hvis du er seriøs om å gjøre bort fotspenningen for godt, kan livsstilsendringer være den fineste løsningen der ute. Fotspenning er spesielt vanlig hos personer som er overvektige eller overvektige. Dette gir full mening. Føttene er ansvarlige for å imøtekomme full kroppsvekt. Det er ikke akkurat en enkel oppgave. Hvis føttene dine må støtte en betydelig vekt, må de naturligvis legge mye ekstra innsats. Det kan være ekstremt tøft på dem, for å si det mildt. Hvis du vil holde fotpine i sjakk, må du konsumere et sunt og godt avrundet diett. Du må også trenge med jevne mellomrom. Sunt vektvedlikehold er uvurderlig for folk som vil frigjøre føttene fra stressene av betydelig spenning og trykk.

Fokus på dine skovalg

Fotspenning er vanlig hos individer av begge kjønn. Hvis du er en kvinne som lider av uutholdelig fotpine, kan dine vakre høyhælesko være den overraskende skurken. Høye hæler ser bra ut, men de er ofte ikke verdt det i det hele tatt. De kan være svært ødeleggende for føttene. Høye hæler kan forårsake alle slags problemer for føttene. De kan utløse spenning, og de kan også bringe på andre ubehagelige problemer. Eksempler er blærer, bunioner og til og med inngrodde tånegler. Hvis du vil beskytte deg mot fotspenning og alle uønskede scenarier generelt, bør du holde høye hæler langt borte fra skoen din. Det er ikke bare viktig å avstå fra å bruke høyhælesko heller. Det er like viktig å være sikker på at du fjerner sko som er for store eller for små. Illuminerende sko kan være et mareritt for både menn og kvinner. Hvis du vil glemme fotspenningen og fortsette med livet ditt, må du investere i sko som passer dine føtter riktig.

Gi deg selv tid til å sitte

Folk opplever ofte fotspenning når de ikke slapper av nok. Hvis føttene dine alltid føler seg forferdelige og ubehagelige, kan de be om flere pauser fra deg. Prøv å sitte ned og ta det lett når du får sjansen. Dine føtter fortjener TLC.

Hvis du leter etter hjelp med konstant skulder- eller fotspenning, bør du konsultere en lege eller en spesialfotfot lege.

Bio -

Dette gjesteinnlegget er gitt av Biddulph, Huntsman og Dalling Orthopedic, de pålitelige spesialistene for skulderkirurgi i Idaho Falls, Idaho.