generell helse

Helseforsikring: Kjenner du dine valg når det kommer til helsevesenet?

Anonim

Helseforsikring er en type forsikringsdekning som betaler for medisinske og kirurgiske utgifter pådratt av den forsikrede. Helseforsikring kan refundere den forsikrede for utgifter på grunn av sykdom eller skade, eller betaler omsorgsleverandøren direkte. Det inngår ofte i arbeidsgiverpakker som et middel til å lokke kvalitetsansatte.

I helseforsikringsterminalen er en klinikk, sykehus, lege, laboratorium, helsepersonell eller apotek som behandler et individ, kjent som «leverandøren». Den "forsikrede" er eieren av helseforsikringen eller den som har helseforsikringen dekning.

Avhengig av hva slags helseforsikring dekker, betaler den forsikrede ut av lommen og blir da refundert, eller forsikringsselskapet gjør utbetalinger direkte til leverandøren.

Når du ser etter helseforsikring, er det mange alternativer for deg å velge mellom. Avhengig av hva du trenger, er det mulig å finne en meget spesialisert helseforsikringsplan spesielt tilpasset dine behov.

Kortsiktig helseforsikring

Dette er en av de beste medisare alternativene for studenter; Ikke bare er de rimeligere enn alternativene, de er også bedre når det gjelder fordeler.

Tannlegeforsikring

Som du kan se, er dette bare en generell oversikt over hvilke helsealternativer som er tilgjengelige, og hver av dem bør undersøkes grundig før du tar noen beslutninger. Men likevel, nå vet du at det er mer enn bare vanlig helseforsikring, og du kan finne noe som er enda bedre og mer lasermålrettet for det du leter etter.