kviser

Helsemessige fordeler av kalk til kroppen

Anonim

Limer er sitrusfrukter fra familien Citrus aurantifolia. De ligner sitroner, men er noe mindre i størrelse med en lys grønn eller gul og ganske jevn hud. De er vanligvis runde eller ovale i form, har en diameter på omtrent en til to tommer.

Helsemessige fordeler av kalk til kroppen

Kolera: De potente antivirale egenskapene i kalk / sitron kan drepe kolera baciller på kort tid. Drikk en del juice og en del vann regelmessig, spesielt under en epidemi.

Helsemessige fordeler av kalk

God for fordøyelse: Lime duften øker sekresjonen av fordøyelsesspytt som hjelper til med fordøyelsen. Den naturlige surheten hjelper til med å bryte ned makromolekylene i maten, mens flavonoider stimulerer fordøyelsessystemet ved å øke sekresjonen av fordøyelsessaft, syrer og galle. Disse flavonoider stimulerer også peristaltisk bevegelse. Ved å lette fordøyelsen, lindrer limes deg fra ubehagelig vind eller oppblåsthet. Drikke lime juice lagt til et glass varmt vann gir lindring mot halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Forstoppelse: Det store volumet av syrer som er tilstede i kalkskala, hjelper med å fjerne eksplosjonsmetoden ved å vaske og rense av trakkene, akkurat som noen syrer brukes til å rengjøre gulv og toaletter. Grovfôr i lime er vanligvis nyttig i lette forstoppelse, men det mest effektive elementet er den høyere surheten. En overdose kalkjuicejuice med salt virker også som en utmerket rensemiddel uten noen negative effekter, og gir dermed lettelse som kommer fra forstoppelse.

Kaldt: De anti-virale egenskapene med kalk / sitronkampinfeksjoner og stopper fremdriften av kulde. Ta saften av to sitroner i en halv liter varmt vann og legg til rå baby til smak. Sip dette sakte før sengetid.

Cure of Piles / hemorrhoid er: Piles eller hemorrojid kan være en ubehagelig tilstand som oppstår fra anal regionen som resulterer i blødning og ubehag de to under utskillelse og grunnaktivitet. Det er en ubehagelig lidelse og gir til og med visse former for kreft. Siden kalk helbreder sår og sår fra fordøyelseskanalen og utskillelsesteknikken, utrydder den alle de grunnleggende årsakene til hauger og hjelper deg med å hindre at de kommer tilbake. For alle som lider av hauger, kan du koke ca 10 gram med lime opprinnelse i 1 liter om vann i ½ en time. Stam og drikk denne sammenblandingen tre ganger daglig for lettelse.

Hjelper til å forhindre nyrestein: Limejuice inneholder mer sitronsyre enn appelsin eller grapefruktjuice. Sitronsyre er effektiv til å hemme nyrestein produsert fra krystallisert kalsium. Frisk limejuice komprimert i vann er mer gunstig i denne forbindelse enn kommersielle limeader.

Limene har en tendens til å være anti-kreftfremkallende: Limonoidforbindelsene i limes har vist seg å forhindre kreft i tykktarmen, magen og blodet. Selv om den nøyaktige prosedyren er ukjent, innbefatter forskere at antioksidanter limonoider også forårsaker kreftceller som går bort. Lim limonoider forblir også aktive lenger i blodet ditt, og dobler mer frie radikaler enn grønn teekstrakt eller mørk sjokolade.