generell helse

Helsemessige fordeler med grønn te og hvordan det reduserer felles betennelse

Anonim

Grønn te er et stoff som er laget av dampende høstede blader som gjør dem myke og smidige, så vel som hindrer dem i å gjære eller endre farge. I denne prosessen blir bladene dampet, rullet og spredt før de ble sparket. Sluttproduktet ville være en grønngul skarp med en litt streng smak som er nær smaken av et friskt blad.

Helsefordeler med grønn te

Helsefordeler med grønn te

I områder hvor grønn te-drikking er en kultur, er den vanlige dosen tre kopper per dag . Denne teen får lov til å dampe 3 til 5 minutter for å få ut sine katekiner. For å få mest mulig utbytte av katekiner, er det å drikke ferskt tilberedt grønn te. Flaskede, koffeinfrie grønne teprosjoner har begrensede mengder katekiner. Te er kjent for å hindre absorpsjon av jern fra grønnsaker og frukt og bør tas med sitron eller melk for å motvirke disse effektene.

Grønne te drikkere ser ut til å ha lavere risiko for et bredt spekter av sykdommer, fra enkle bakterielle eller virusinfeksjoner til kroniske degenerative tilstander, inkludert kardiovaskulær sykdom, kreft, slag, periodontal sykdom og osteoporose. De siste studiene gir en dypere forståelse for måtene grønn te kan fungere som antiinflammatorisk mot leddsmerter.

Grønn te som en anti-inflammatorisk for ledsmerter

Selv om det ikke er gjort endelige, påpeker ulike studier at grønn te har en antiinflammatorisk effekt på leddsmerter. Ifølge Nasjonalt Senter for Komplementær og Alternativ Medisin, forårsaker grønn te på endringer i felles smerterelaterte responser. Grønn te hjelper for eksempel å undertrykke cytokin IL-17, antistoffer mot Bhsp65 og det også cytokinet IL-10 i kroppen. På grunn av dette oppmuntrende bevis har forskere understreket behovet for at folk tar grønn te som en del av kostholdet deres for å redusere risikoen for å utvikle leddsmerter som skyldes leddgikt.

Ifølge nye forskningsrapporter som rapportert i Reuters Health, er polyfenolene som finnes i grønn te, veldig gode i å fungere som antiinflammasjonsmidler. I Ohio har forskere funnet ut at Epigallocatechin-gallat en forbindelse i polyfenoler hindrer virkningen av interleukin-8-genet som er svært innflytelsesrike i betennelsesreaksjoner.

Konklusjon

Bruken av urte rettsmidler for ulike helseproblemer har nylig fått fart i alle deler av verden. Det bør imidlertid være viktig å innse at urter normalt inneholder noen aktive stoffer som kan utløse bivirkninger.

På grunn av disse grunnene er det viktig for enkeltpersoner å sikre at de er under tilsyn av lege når disse stoffene tas i bruk. Mennesker med visse forhold som høyt blodtrykk, leverproblemer, nyreproblemer, mavesår og noen psykiske lidelser anbefales ikke å ta grønn te som et middel mot leddbetennelse. Videre bør ammende eller gravide mødre også unngå grønn te. Personer med diabetes, anemi, glaukom eller osteoporose anbefales å søke råd fra sine leger før de tar grønne teekstrakter.