frukt

Helsemessige fordeler med grapefrukt

Anonim

Grapefrukt på et trebord.

Som appelsiner eller sitroner hører grapefrukt også til citrusfrukter. Denne frukten inneholder noen kraftige helsemessige fordeler fordi den kommer med unike helsefremmende og sykdomsforebyggende egenskaper også. Grapefrukt er lavt i kalorier og høy i fiber, og de består av bioflavonoider, så vel som andre plantekjemikalier som kjemper mot alvorlige sykdommer som kreft, hjertesykdom, samt dannelse av svulster.

Spesielt er denne sitrusfrukten et kraftverk av vitamin C som bidrar til å forbedre immunforsvaret. Bortsett fra det, de er fullpakket med vitamin A, vitamin B6, folat, kalium, tiamin, kalsium, kobber, jern, fosfor og magnesium. Inntaket av grapefrukt bidrar til å redusere sjansen for å utvikle prostatakreft, ifølge Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition. Det er også godt for hudpleie fordi det er høyt i vanninnhold, noe som bidrar til å forandre hudflekten. Faktisk inneholder grapefrukter ernæringsmessige fordeler som er gunstige for kroppen på mange måter. La meg oppdage de beste helsemessige fordelene av grapefrukt.

Helsemessige fordeler med grapefrukt

Som snakkes senere, er grapefrukt en rik kilde til vitamin C som virker som en kraftig naturlig antioksidant. Som et resultat bidrar det til å kjempe mot patogener som forårsaker forkjølelse, så vel som andre smittsomme sykdommer. I tillegg hjelper C-vitamin til tidlig sårheling og bidrar til å opprettholde sunt bindevev. Grapefrukt bidrar også til å redusere hyppige infeksjonsproblemer og vanlige forkjølelser også. Videre reduserer det betennelse i kroppen, noe som igjen bidrar til å behandle slitasjegikt, astma og revmatoid artritt.

  1. Beskytt mot kreft

    Grapefrukt inneholder flavonoid-kalt naringenin som øker følsomheten til kroppen til insulin og bidrar til å holde en sunn kroppsvekt. American Diabetes Association foreslår grapefrukt for de som lider av diabetes. Denne lavglykemiske maten forårsaker ikke en spike i blodsukker etter konsumet. Grapefrukthjelp til behandling av degenerative sykdommer som kardiovaskulære sykdommer og diabetes takket være det rike flavonoidinnholdet, ifølge en studie publisert i 2010 i Kardiovaskulære Journal of Africa. For diabetespasienter, for å bidra til å håndtere blodsukkernivået, anbefales det å inkludere ½ av en stor grapefrukt hver dag i kostholdet.

    1. Reduser dårlig kolesterol

      Denne gjesteposten er av Hang Pham, en blogger med over 10 års erfaring med å søke de mest effektive rettsmidler for skjønnhets- og helseproblemer.