frukt

Helsefordeler ved å spise cashew

Anonim

Mykt søtt, men knasket og også deilig cashewnøtter er fylt med energi, antioksidanter, næringsstoffer som er nødvendige for robust helse! Cashew, samt "Caju" i Colonial, er en av de populære ingrediensene i søt samtidig smakfulle retter rundt om i verden.

Cashew, vitenskapelig navn Anacardium occidentale, kan være et tre i familiemedlemmene Anacardiaceae som produserer et frø som høstes som cashew-entusiasten: som i seg selv kommer fra det urfolksfulle Tupi-navnet, acajú. Opprinnelig innfødte for å kunne nordøstlige Brasil, er treet for tiden vokst i tropiske klima på grunn av cashew-eplene og vanvittige.

Cashew en spiselig nyreformet mutter, rik på olje og protein, som er stekt og skallet før den kan spises. Olje ekstrahert fra skallene brukes som smøremiddel, i produksjon av plast etc.

Helsefordeler av Cashew:

Sunn ben:

Bekjemper kreft:

Høyt i Vitaminer:

Hår og hud Helse:

  • Cashew hindrer tennene forfall og abscesser tennene.
  • Cashew inneholder godt fett, da er man i motsetning til å få pounds ved å forbruke cashewnøtter. Høye kalorier og høy kostfiber gjør det til en fylling i tillegg til å bidra til å opprettholde kroppsvekten.