frukt

Helsemessige fordeler med å spise banan hver dag

Anonim

Du vil aldri se på en bananekvivalent måte igjen etter å ha oppdaget en rekke helsemessige fordeler og grunner til å gi dem til dine spisevaner.

Bananer bekjempe depresjon, kurere, redusere morgenkvalme, beskytte mot nyrekreft, diabetes, osteoporose og blindhet.

Noen av helsemessige fordelene med banan er:

Å legge til en banan i kostholdet ditt bidrar også til å holde øynene sunne. Bananer har en liten mengde vitamin A, et fettløselige vitamin som er viktig for å beskytte øynene og normal syn. Begrepet "vitamin A" refererer til en serie forbindelser, inkludert beta-karoten, i tillegg til alfa-karoten.
Ikke glem å lese: Symptomer på meningitt og bedre måter å bekjempe det på

Disse forbindelsene opprettholder de faktiske membranene som omgir øynene dine, og de er en del av på listen over proteiner som bringer lett inn i hornhinnen. Tilstrekkelig daglig vitamin A-inntak reduserer også risikoen for nattblindhet som er viktig for hverdagsvisjonen.

Lett depresjon

Liker du denne typen # Banana?

Behandle anemi

Å finne mat å tilpasse seg til vekttap dietten kan være utfordrende, men bananer gir en perfekt passform. Bananer er naturlig søte og kan bidra til å dempe din søte tann hvis du får den ettermiddagen sukkerstreng. En 6-tommers banan inneholder en minimal 90 kalorier, omtrent en fjerdedel med kaloriene du vil få fra en sjokolade candy bar. Også omtrent halvparten av det faktiske fiberinnholdet i epler er oppløselig.
Har du lest: 3 overraskende måter å miste vekt og 1 ubestridelig sannhet

Når løselig fiber når fordøyelsessystemet, absorberer det vann i tillegg til å redusere fordøyelsen. Mat er tvunget til å sitte i magen for en stund, noe som gjør at du føler deg helt. Hvis du har en ny banan før lunsj, vil du være mindre tilbøyelig til å overvære når maten kommer til selve bordet.

Kutt ned fare for slag