frukt

Helsefordeler av agurk til kroppen

Anonim

Slike som vannmeloner, gresskar, courgette sammen med typer squash, agurker (Cucumis sativus) tilhører cucurbitaceae (gourd) kjære. Agurker har et høyt vanninnhold og er også lavt kalorier og relativt lave næringsstoffer sammenlignet med andre grønnsaker.

Agurker er den siste mest kultiverte grønnsaken på denne planeten, og er kjent for å være en av de bedre matvarer for kroppens generelle kondisjon, ofte omtalt som en superfood. Agurker er ofte spredt med plantevernmidler, så det er viktig å kjøpe økologisk eller mer ønskelig, dyrke dem selv.

Hva er helsemessige fordeler med agurk?

Agurker Redusere hypertensjon

Hjelpe å miste vekt raskt

På grunn av lavt kaloriinnhold og høyt vanninnhold er agurk et ideelt kosthold for folk som er ute etter vekttap. Høyvanninnholdet og løselig fiber i agurker er utrolig i å rive kroppen av toksiner fra fordøyelsessystemet, som hjelper til med fordøyelsessystemet. Daglig forbruk av agurker anses vanligvis som et middel for kronisk forstoppelse.

Revives øyet.

Plassering av kjølte stykker agurk på øynene er klichéd eleganse visuelt, men det hjelper definitivt med å redusere øynene og puffiness.

Har du lest? Forståelse av visjonsproblemer, Vanlige øyneproblemer

Bakrus kur -

For å unngå en morgen bakrus eller til og med hodepine; Spis noen agurkskiver før du sover. Agurker inneholder nok mister, B-vitaminer og elektrolytter for å kunne fylle mange viktige vitaminer og mineraler, og redusere intensiteten som involverer både bakrus og hodepine.

Agurk bekjemper og forebygger brystkreft

Koffeinsyre fortsetter å bli vist å ha antiproliferative så vel som apoptotiske effekter på mennesker brystkreftceller inne i laboratoriet. En koreansk case-control-undersøkelse som sammenligner diettene som involverer brystkreftpatienter som har en sunn kontrollgruppe av kvinner funnet som brystkreftpatienter tok et betydelig lavere utvalg av grønnsaker, inkludert agurker, sammenlignet med kontrollgruppen. En gresk studie fant også at damer med brystkreft forbruket betydelig mindre agurk enn de uten brystkreft.

Symptomer og årsaker til brystkreft