frukt

Helsemessige fordeler med gulrot og hvorfor du bør spise mer enn en daglig

Anonim

Helsefordeler av gulrot

Gulrøtter er så utbredt i Nigeria at det er lett å savne sine potensielt svært effektive fordeler for helsen din.
Gulrøtter er en rotgrønnsak som er lyse oransje i farge og har en søt smakende juice. Det er potensial til å lage gulrot juice selv hjemme hvis du eier en juicer, men du kan også finne den tilberedt på bestemte steder som tilsvarer juicebarer eller i noen matbutikker. Gulrotjuice kan være veldig sunt og har en betydelig mengde næringsverdi.

Helsefordeler av gulrot

Vest tradisjonell forståelse av gulrøtter er "god for øynene" er blant de få vi har rett. Gulrøtter er rike på beta-karoten, som forvandles til vitamin A i leveren. Vitamin A er transformert i netthinnen, til rhodopsin, et lilla pigment som trengs for natt fantasifullt og prescient.
Betakaroten har også vist seg å vokte mot makuladegenerasjon og senil grå stær. En undersøkelse oppdaget at individer som spiser mest beta-karoten, hadde 40% redusert trussel om makuladegenerasjon enn de som spiste lite.
Hjelper med å forebygge kreft

Forskning har vist at gulrøtter reduserer sjansen for lungekreft, brystkreft og kolonkreft. Forskere har bare funnet falkarinol og falkarindiol som de virkelig føler utløse anticanceregenskapene.

Falkarinol er et rent plantevernmiddel produsert av gulrot som beskytter dets røtter mot soppsykdommer. Gulrøtter er en av mange utelukkende hyppige kilder til denne forbindelsen. En undersøkelse bekreftet 1/3 reduserer mest kreftrisiko ved gulrotkrevende mus.
Beskytter tenner og tannkjøtt

Det er alt i knase! Gulrøtter rydde din emalje og munn. De skraper av plakett og måltider partikler akkurat som tannbørster eller tannkrem. Gulrøtter stimulerer tannkjøttet og avgjør tallrike spytt, som er alkaliske, balanserer ut den syreformende, hulromdannende mikroorganismen. Mineralene i gulrøtter hindrer tannskader.

Helsefordeler av gulrot

Forhindrer strekk

Fra alle de ovennevnte fordelene er det ikke noe sjokk at i en Harvard College-undersøkelse, har personer som spiste mer enn seks gulrøtter hver uke, mye mindre sannsynlighet for å få et slag enn de som spiste bare en gulrot i en måned eller mye mindre.
Fremme Lung Helse

Gulrotjuice er hyggelig å fremme lunges helse sammen med å forsvare luftveiene fra farene ved en infeksjon og tjener til å motvirke de farlige negative effektene som er forbundet med røyking. Det er fordi gulrotjuice kan være veldig velstående i vitamin A kan bidra til å redusere faren for emfysem som er blant de største farene for røykere.
Dra nytte av huden din

Når du har fått vitamin A-mangel, kan det forårsake skade og tørrhet i håret, neglene og porene og huden. På grunn av det store innholdet av vitamin A-innhold, er gulrotjuice klar til å hjelpe med psoriasis og andre tørre porer og hudproblemer.

Andre helsemessige fordeler av gulrot inkluderer:

 • Gulrøtter er velstående i beta karoten, som er en sterk antioksidant som hjelper til å opprettholde en sunn porer og hud, og samtidig holde en unna mange sykdommer.
 • Gulrøtter er rike i alkaliske komponenter som renser og revitaliserer blodet.
 • De stabiliserer det sure alkaliske forholdet i legemet.
 • Gulrøtter har kalium i det som bidrar til å balansere de overdrevne områdene natrium relatert til hypertensjon og beholder blodstammen under ledelsen.
 • Det overflødige løselig fiberinnholdsmaterialet i gulrot, det reduserer kolesterolet ved å binde LDL, det usunne kolesterolet, og i tillegg øker HDL som bidrar til å redusere blodpropper og hjertekreft.
 • Gulrøtter er hyggelige for tannhelsen som de dreper farlige bakterier i munnen og hindrer tannråte.
 • Gulrøtter hjelper fordøyelsen ved å vokse spytt og levere mineraler, ernæringsmessige vitaminer og enzymer som kreves for det.
 • Fellesforbruk av gulrøtter hjelper til med å stoppe magesår og fordøyelsesproblemer.
 • Uncooked gulrøtter brukes som et hus behandling for behandling av ormer på barn.
 • Uncooked eller revet gulrøtter kan brukes til sår, kutt og irritasjon.
 • Gulrøtter er rike på karotenoider som er nyttige for blodsukkerregulering.
 • Gulrøtter inkluderer et fyto-næringsstoff referert til som falkarinol som hjelper til med å selge kolon helse og redusere faren for kreft.
 • Forbruker gulrøtter ofte anerkjennes for å forbedre standarden på morsmelk hos mødre.
 • Det bidrar dessuten til å øke menstrualstrømmen.
 • Forbruker gulrøtter kan vanligvis forbedre utseendet på porer og hud, hår, negler og så videre og i tillegg øke øynene velvære.