generell helse

Helsefordelene til Aloe Vera

Anonim

Aloe Vera er en utrolig medisinsk plante som brukes til en rekke formål siden de gamle egypterne som kalte den "utødelighetsanlegget". Aloe Vera er en tykk, kortstammet plante som tilhører kaktusfamilien, og vokser i tørre klima. Bladene av aloe-anlegget er fylt med en klar gel som har mange medisinske fordeler.

Fordeler med Aloe Vera: Den inneholder over 200 aktive forbindelser, inkludert vitaminer, inkludert A, C, E, B1, B2, B3 (niacin), B6, folsyre og kolin, mineraler, inkludert kalsium, magnesium, sink, jern, selen, kalium og andre, 22 aminosyrer, antioksidanter, enzymer, polysakkarider og fettsyrer som bidrar til de gunstige effektene av Aloe Vera.

Helsefordeler ved Aloe Vera

Fordelene med Aloe Vera på huden er som følger:

  • Det er kjent som en sårbarhet, det hjelper med å helbrede sår og er perfekt for påføring av brannskader, solbrenthet, slitasje, psoriasis
  • Aloe virker som et smertestillende og anti-pruritisk: å rive aloe vera på huden lindrer smerter av sår og forhindrer også kløe,
  • Det er også en astringent forårsaker sammentrekning av kroppsvev og brukes til å redusere blødning fra mindre slitasje.
  • Aloe er også en mykgjørende, som bidrar til å myke og berolige huden, forsyner oksygen og fremkaller forbedret blodgass, øker styrken og syntesen av hudvev.
  • Det er nyttig i å behandle akne og fungerer som fuktighetskrem: Aloe vera kjemper for et hormon som reduserer hudbetennelse og forhindrer tørking av huden og forynner det på grunn av det høye vanninnholdet.
  • Har anti-aging effekter og reduserer synligheten av strekkmerker da det inneholder antioksidanter som forbedrer hudens naturlige fasthet som det kjemper med frie radikaler.

Aloe er gunstig for tannhelsen:

Aloe hjelper med fordøyelsen:

Christine Rudolph er en lidenskapelig blogger som elsker å skrive om fitness, mote og livsstilsrelaterte temaer. Følg henne på Twitter @RudolphBlogger for flere oppdateringer