skjønnhetstips

En guide til Slippery Nuru Massasje

Anonim

Nuru massasje

Historie

Opprinnelig fra såpevannet i Japan, fant Nuru veien mot den vestlige verden. Nuru er den neste store tingen i kategorien av sensuell massasje og er adoptert av mange over hele verden. Nuru er et japansk ord betyr "glatt". Nuru gel er laget av dypt vann tang kjent som "Nori".

Sette opp stemningen til massasjen

Som enhver annen massasje, trenger den et riktig humør som skal utføres i dette området. Jeg vil foreslå å bruke et PVC-ark da det meste av Nuru-gelen går i laken og det vil redusere total effektivitet. Dekorer rommet i lav belysning og lys. En myk musikk er å foretrekke i bakgrunnen.

Denne massasjen krever å ta et bad i begynnelsen, og det er bedre hvis begge deler tar det sammen. Pust en flaske Nuru gel i varmtvannsbeholderen og sett deg selv der. Dette ville legge opp å skape en fantastisk forspilling for hele sesjonen. Etter badet må gelen være på din våte kropp. En liten mengde gel tas ut i en bolle og gnides på begge kroppene. Pass på at rommet er i moderat klimatisk tilstand for å unngå å bli kaldt mens du gjør det.

Hvordan blir massasje utført?

Det er en melding hvor det varme produktet påføres både mottakerne og givers kropp, og massasje er gitt ved hjelp av kroppen i stedet for hender. Et par kan glide uanstrengt over hverandre. Det er en slags våt massasje som starter og slutter med et avslappende dusjbad. Produktene som brukes i denne massasjen er fargeløse, luktfrie og ikke klistrede. Det gjøres for det meste for å redusere psykisk stress.

Fordeler med å bruke Nuru gel i Nuru Massasje

Med Nuru gel får huden riktig behandling, da den er laget av 100% naturlige elementer. Det er også naturlig det har ingen bivirkninger og ender opp i mykere hud. Det holder huden hydrert og lindrer mental stress. Gelen som brukes er luktfri og er gunstig for folk som er sensitive mot dufter.

Viktigheten av Nuru Massasje i å redusere psykisk stress

Imperial Nuru massasje krever to partnere, og det er å foretrekke å ha motsatt kjønn mot hverandre. Det er en sensuell massasje der i kroppen glir over den andre kroppen og vekker de romantiske følelsene. Det gjøres ofte av profesjonell massasje terapeut og har blitt bevist å redusere mentalt stress av mange som allerede har gjennomgått det. Det er veldig gunstig for ektepar til å komme nærmere hverandre. Det virker underverk for dem. Mens de er i rolige omgivelser, kan de komme ut med sanne følelser for hverandre, og etterlate seg alle andre livsspørsmål. Det ville forlate begge av dem avslappet og fri fra det mentale stresset. Det er absolutt en moderne måte å redusere stress på.

Hvis du ikke har prøvd det ennå, er det verdt å prøve en gang.