generell helse

Guide til robotstyrt ortopedisk kirurgi - Dr Robert Fink

Anonim

anatomisk syn tilbake smerte

Robotisk kirurgi, eller robotstyrt / assistert kirurgi, gjør det mulig for leger å utføre et bredt spekter av prosedyrer for å sikre mer nøyaktighet. Denne typen operasjon er vanligvis forbundet med minimalt invasive operasjoner hvis mål er å takle et bestemt problem uten å påvirke de omkringliggende muskler og vev, og dermed redusere smerte. Robotisk kirurgi er mye brukt i ulike kategorier, inkludert ortopedi. Hva er formålet med robotstyrt operasjon i ortopedi? Er det effektivt? Teksten nedenfor gir deg alle svarene.

Målet med robotstyrt ortopedisk kirurgi

Typer av robotoperasjon

Det er viktig å huske på at robotoperasjonen tar lengre tid å fullføre enn standard minimal invasiv operasjon, fordi det å sette opp en robot krever mer tid.

Er ortopedisk robotstyrt kirurgi effektiv?

Robotstyrt ortopedisk kirurgi er enda en måte å betjene en viss tilstand eller skade på en ikke-invasiv måte. Prosedyren anbefales vanligvis for pasienter som ikke kan lindre smerte med andre behandlinger, og det er mer egnet for personer som ikke har noen alvorlig tilstand eller skade. Tallrike studier har bekreftet effekten av denne tilnærmingen, særlig rask gjenoppretting. Når det gjelder helbredelsesprosessen, avhenger det av type operasjon og alvorlighetsgrad av skaden. Å overholde fysisk terapi er en utmerket måte å øke hastigheten på.

Av: Dr Robert Fink, Chicago IL Ortopedisk kirurg