kjennetegnet

Den store onani hoaxen. Å onanere eller ikke.

Anonim

Siden tidens tider har religiøse lærde, leger og lekfolk diskutert emnet for masturbation. Som barn læres vi ikke å onanere, og som det er en skitten og ond ting å gjøre.

Både menn og kvinner skammer seg og bare begynner på 1960-tallet begynte vi å undersøke vår holdning til vår seksualitet og rollen som onani spiller i den. Det er imidlertid ett spørsmål som blir spurt, selv i dag. "Er onani god for deg eller ikke."

I dag skal vi svare på dette spørsmålet for deg, og du vil lære noen ting om onani og biologiske imperativer og stasjoner som står bak vårt behov for sex på en annen måte enn bare for fremvekst. Vi vil se på ikke bare onani, men hva er forskjellen og fordelene mellom det som også betraktes som vanlig samleie.

Hvor ofte kan du onanere daglig på en trygg måte?

Koker ned til libido, testosteronnivå, og viktigst, hvordan føler du deg etterpå. Fordi de eneste kriteriene som alle ekspertene finner, er hvorvidt masturbasjonen du har, føler deg bra, eller om du føler deg elendig etterpå. I dette tilfellet er onani ikke en god ting.

Ekspertene sier også onani er en naturlig funksjon, og det er ikke noe vondt å gjøre det.

I naturen onanerer apekatter og de store apene ofte 3 til 10 ganger om dagen. Dette er selv når kvinner er i varme og lett tilgjengelig. Det er bare sosialt tilpasset, samfunnets normer og religiøse overbevisninger som vil kontrollere dine seksuelle aktiviteter.

Denne kontrollen av sex som et middel for å få deg til å passe inn i deres nisje som de ønsker å overholde, husker to av grunnleggerne av store religioner, bare hadde strenge satt på kjønn av folket som kom etter dem og organisert deres religionsstruktur. Dette tillot dem å få folk til å føle seg skyldig i en normal biologisk funksjon.

Er det en forskjell mellom onani og vanlig samleie?

Hanen produserer mye mer sæd enn om samleie skjer med mer frekvens. Dette er som å fylle ut gassen i bilen din. Jo lengre mellom øktene betyr at kvinnen kan ha hatt andre partnere.

Under masturbasjon foregår imidlertid ikke aktivitetene nevnt ovenfor. I stedet er mengden sperm frigjort redusert til bare en spiseskje eller to. Det er som om kroppen sparer seg for faktisk samleie.

Hva med kvinnelig onani?

Mannen anses å være den seksuelle aggressoren, og når en kvinne tar på seg rollen, blir hun sett annerledes.

I asiatiske samfunn er onani i det kvinnelige samfunn en god måte å håndtere disse oppfordringene i Amerika

.

Amerikanske kvinner blir lært å skamme seg over sine kropper og deres behov.

Dette er foisted på kvinnelige av ikke bare religiøse organisasjoner, men også mannlig dominert samfunn generelt. I tillegg er onani fra den som det tillater dem å ta kontroll over sine egne behov og ønsker uten tillatelse fra en mann.

Dette er selvsagt en av de store knapper mellom mannlige og kvinnelige samspill i samfunn over hele verden.

Bunnlinjen

Mens onanering ikke gir de samme fordelene med vanlig samleie, helsevis. Det er fortsatt en viktig måte å lindre på stress, fremme positivt velvære, og gir en sunn måte å fylle sine behov på. De eneste negativene er at hvis onani blir tatt for mye til det punktet der fysisk skade på den personen som onanerer, fører til vold og antisosial atferd, og på noen måte bryter med andres rettigheter.

Imidlertid, i enkelte land, er onani anses som ulovlig og er en straffbar handling. I ekstreme totalitære regimer kan det til og med resultere i døden. I de fleste andre tilfeller er onani ufarlig og er et akseptabelt alternativ til rett samleie.

Dette er også langt sikrere som med antall STD, og ​​spredning av aids kan gjøre vanlig samleie farlig.

Derfor, med negativene til side, er onani ikke så bra som rett sex. Du vil imidlertid ikke gå blind, og mengden onani, du gjør i en gitt tid, bør bare styres av din livsstil og om du føler deg bra om deg selv etterpå.