generell helse

Gode ​​og dårlige virkninger av alkohol til kroppen

Anonim

Gode ​​og dårlige virkninger av alkohol til kroppen

1: Alkohol er en god stress-reliever-stressavlastning for mange mennesker i vårt evig-på-farten samfunn.

2: Moderat alkoholforbruk som inkluderer en eller to drinker per dag, øker godt cholesterol og blodproteinivåer, og reduserer dermed risikoen for hjerteinfarkt hos menn over 45 og kvinner over 55 år.

En liten alkohol kan hjelpe en familie

Faktisk er overskudd av noe dårlig. Like høyt inntak av alkohol er dårlig, spesielt når det blir en avhengighet. Det er satt en grense for alt, og så som for alkohol. Studien sier at for en person rundt 4-5 gram vin, 12 gram øl, 1-1 / 4 gram destillert brennevin (80 bevis whisky, vodka, scotch eller rom), er 10 gram vinkjøler moderate mengder som kan tas per dag uten å gi noen skadelig effekt.

Men de dårlige effektene av alkohol mer enn overgår sine gode effekter. Demerit av alkoholinntak har blitt beskrevet nedenfor:

Dårlige effekter av alkohol:

1: Overdreven alkohol kan øke risikoen for leversykdom, hjertesvikt, hjerneslag, høyt blodtrykk, visse kreftformer, skade, vold og død.

2: Alkohol påvirker den utviklende hjernen, noe som gjør unge mennesker mer sårbare overfor alkoholindusert læring og minnehemming.

3: Alkohol forårsaker eufori, noe som senker appetitten, slik at tunge drikkere har en tendens til å spise dårlig og bli underernæret.

4: Drikker for mye alkoholpiller på kaloriene, noe som fører til fedme og en høyere risiko for diabetes.

5: Det står også for hyperglykemi, dvs. økning i blodsukkernivå, og også hypoglykemi, dvs. reduksjon i blodsukkernivået (spesielt for personer med diabetes) i kroppen.

6: Kraftig drikking fører til en dråpe i testosteronnivået hos menn, og forårsaker testikkelkremping og impotens. Hos kvinner kan menstruasjonssykluser forstyrres og fruktbarhet påvirkes.

7: Gravide kvinner anbefales ikke å drikke, ettersom ingen mengde alkohol er kjent for å være trygg for fosterutvikling og inntak, tjener som en risiko for å forårsake fosteralkoholsyndrom som forårsaker fysiske og adferdsmessige abnormiteter i fosteret.

8: Unge mennesker har lavere toleranse for alkohol, men de har også umodenhet med å ha en økt tendens til risikotakende atferd som kombinerer for å skape mye høyere risiko for ulykker, vold og usikker seksuell oppførsel.

Når det gjelder alkohol og helse, er mindre egentlig mer å være sunn og trygg. S "Bedre være trygg enn beklager".