generell helse

Få profesjonell hjelp til heroinavhengighet

Anonim

Forstå viktigheten av å få behandling for heroinavhengighet

Å forstå hvorfor heroin er et slikt vanedannende stoff kan være nyttig. Søke alternativer for utvinning er en ting. Å vite at avhengigheten av heroin startet, kan forbedre deg eller din kjære en mulighet til å gå helt bort fra å misbruke narkotika.

Når en person inntar heroin, er den fysiologiske effekten stoffet festet til personens hjerne, ryggmargen og mage-tarmkanalen. Heroin forbinder umiddelbart med opioidreseptorer i kroppen. Øyeblikket opplever personen en høy og god følelse.

Til slutt begynner de å føle seg døsige, sammen med en generell følelse av tilfredshet. Deres høye fortsetter med en følelse av varme og lykke. De forbinder disse følelsene med å ta heroin, selv om det er mulig å ha disse følelsene uten stoffet.

Forskjellen med å ha disse følelsene naturlig er heroin har også en kraftig effekt på personens sentralnervesystem. For mye av stoffet kan stoppe all funksjon i kroppen. Deres pust og hjerteslag går sakte, noe som kan føre til en dødelig overdose.

Hva gjør Heroin så farlig?

Den intense euforiske rushen som følger med å ta heroin, gjør at en person har hukommelse bortfaller. De risikerer å sovne med en nål i blodåren. Hvis dette skjer, kan de kvele på egen spy. Dessverre gjør effekten av stoffet dem kraftløse for å stoppe hva som skjer.

Virkningen av dette stoffet fortsetter lenge etter at siste treff slites av. Heroinavhengighetsbehandling begynner med å stoppe bruk av narkotika. Dette innebærer vanligvis en medisinsk assistert detox i et omsorgsfullt miljø. Uttakssymptomer kan fortsette i flere uker ettersom personen fortsetter å kjempe mot dype trang til stoffet. Å forsøke å slutte alene kan etterlate seg en person som er sårbar overfor relapsing.

Detox fasiliteter har utøvere erfarne med å hjelpe folk overvinne deres avhengighet. Disse utøvere gir folk medisiner som hjelper dem å føle seg sterke, fokuserte og sunne. Dette er kritisk etter å ha levd med en heroinavhengighet.

Å forsøke å gjøre dette alene kan sette en persons helse i fare. En person kan også møte andre som vil selge dem mer heroin. Å være i en rehab-anlegg holder dem vekk fra fristelsen til å bruke igjen. Et behandlingsanlegg omgir personen med andre som ønsker å bli bedre og behandlingsspesialister som ønsker å hjelpe.

Få profesjonell hjelp til heroinavhengighet