Tannhelse

Fem måter å smelte tennene hjemme

Anonim

TANNBLEKNING

Fem måter å lyse tennene hjemme

  1. Prøv sitron eller kalkskala, knasefulle frukter og friske grønnsaker

Sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og ananas, får munnen til å skape mer spytt som hjelper til med å rense tennene og hvite smilet ditt. Du kan bare gni skinnet på dine pærehvite for å redusere eventuelle flekker som kan ha utviklet seg. I mellomtiden har crunchy, sprø frukt, som epler, selleri og gresskar, en slitasje som kan bidra til å løfte opp flekker fra tannen og gi feil inntrykk av at de er lysere.

  1. Påfør natronpopp

Alle ekspertene er enige om at natron er et av de sterkeste og sikreste blekingsbestanddelene der borte. Det er en av tannbleking som ikke bare whitens, men også renser. Mineralvann brus fungerer faktisk innenfor emaljen av tennene dine for å kvitte seg med stedet som taints sin naturlige farge til å begynne med. Selv om denne limen er sikrere enn hydrogenperoksid, bør du bare børste med den to ganger per uke.

  1. Børste og floss

Børsting og tandtråd spiller en viktig rolle i å holde tann rent og hvitt. Derfor anbefaler eksperter at du bør børste daglig med en bleking tannkrem, som inneholder tunge silika materialer som arbeider for å pusse flekker unna. Hvis du holder fast i disse vaner, vil farging og tannkjøtt krype inn og føre til misfarging.

  1. Tygge en sukkerfri nikotingummi med xylitol

Pest kan ikke fordøye xylitol, slik at xylitol faktisk kan bidra til å forhindre plakk. I tillegg bidrar bitt sukkerfri tannkjøtt til å beskytte tennene og tannkjøttet mellom måltidene dine egne tenner har større risiko for surhetsangrep etter at du har spist. Xylitol kan nullere pH-nivåene i munnen og hjelpe munnen til å gi mer sekresjon - et helt naturlig forsvar mot syre.