kviser

Fem måter å hindre hauger på (hemorroider)

Anonim

hemorroider riktig posisjon

I likhet med ethvert helseproblem er det sikkert mye å vite med hensyn til årsakene, symptomene og effektive metoder for behandling av hauger . I tilfelle du føler deg litt uro, smerte eller kløe inne i områdene nær anus, spesielt når du går forbi avføring, bør du innse at det er noen skjulte farer. Klinisk er denne tilstanden kjent som hauger.

Nå, når du har blitt diagnostisert med den smertefulle sykdommen, bør fokuset være på metodene som involverer behandling og herding det effektivt for å ikke bare få tidlige, pålitelige resultater ennå.

Ikke glem å lese: Hvordan kurere hemorroider

Noen testede påviste teknikker for behandling av hauger er:

Jeg. Vedta en passende kostvaner

Hvis du ikke har betalt nok fokus på hva som er inkludert i tallerken din hver gang, tar det ikke rett tid å starte i dag. Fokuser på å endre kostvaner for deg bedre - erstatt alle de fete matvarer med flere grønnsaker i tillegg til høyfiberretter. Noen med de populære elementene som utgjør en utmerket kilde til fiber, er korn, fullkornsprodukter som brød, grønnsaker og frukt.

hemorroider riktig posisjon

ii. Viser mer selvbehag

Pass på at du ikke strekker for mye mens du går forbi avføring. I tilfelle du legger belastning på spesielle tarmene og tarmen, kan det forårsake betennelse eller rive av blodkar. Hvis du er vant til å bruke tørre toalettrapporter, må du slå på fuktig for å unngå utslett og irritasjon med den myke og delikate huden på anusen. Gni aldri dette området for hardt, da det bare vil forverre tilstanden.

Har du lest: Helsefordeler av ingefær til kroppen?

3. Unngå stress eller depressiv lidelse

Ofte, stress og også en langvarig tilstand av depresjon bidrar til forstoppelse som igjen utløser hauger. Forstoppelse er kjent for å være en av de viktigste faktorene som påvirker avføring av din person. Så oppretthold en god mental helse ved ikke å gi vei til depressioner. Unngå forstoppelse for å hindre hauger.

iv. Inntak som involverer avføringsmidler

Forstoppelse bør behandles i selve startfasen, slik at det ikke fører til hauger. For dette kan du gjøre bruk av milde avføringsmidler enten tilgjengelige som medisiner eller velge naturlige alternativer som kokte bananer eller kanskje tomater. Regelmessig inntak av disse produktene vil sikkert gi en synlig følelsesløshet i løpet av en stund. Det finnes spesifikke kremer også tilgjengelig for å redusere smerten som involverer hauger.

v. Opt for vaksinasjon eller operasjon i ekstreme tilfeller

I de ekstreme tilfellene hvor bunkeproblemet ligger internt, som ikke reagerer på ytterligere behandlinger, må du gå for injeksjoner eller til og med kirurgi for å få pusterom.